Silver Shield Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Tymzasem Silver Shield ocknął się, z bardzo dużym bólem głowy. Na jego boku była widoczna duża rana, która była skutkiem ataku NMM. -Auć... Ale mi dosoliła tym promieniem... Zaraz... Czy to... Ty? Jego oczom ukazała się Celestia w całej okazałości. Ogarnął oczyma pobojowisko, co sprawiło, że nie mógł wymówić ani słowa. W jego głowię poczęły się rodzić rozmaite pytania dotyczące wydarzenia, w którym mentalnie nie był obecny... Link do komentarza
Unbridle Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 Celestia szybko zerknęła na miejsce gdzie stała wcześnie NMM i spojrzała na Silver Shield'a. Jej róg ponownie rozbłysnął wydobywając z siebie lecznicze światło. Rana zaczęła znikać aż w końcu znikła zupełnie. - Miałeś duże szczęście... Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 -co to było?! Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 10, 2012 Share Napisano Grudzień 10, 2012 -Co się tu dzieje?! Link do komentarza
Unbridle Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Nagle nastąpił wybuch,który wygnał z Equestrii KAŻDEGO kto chciał zaburzyć harmonię. Gdy wybuch się skończył na ziemi wylądowła tajemnicza postać w kapturze. Kiedy zdjęła kaptur okazało się że była to Celestia. Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 (od razu? a to już zaczynało się rozkręcać ) Link do komentarza
Lunaris Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Moonlight: (Przylatuje z lasu Everfree i z przerażeniem patrzy na wszystko.) Słyszałam wybuch i czym prędzej przyleciałam! (Widząc jak mało kucyków jest w mieście pyta najbliższego przechodnia.) Co się tu stało?! Czy ktoś mnie oświeci?! Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Nightmale Moon się przebudzila i polwala Twilight Spalkle, któla placowala w bibliotece! Telaz jest jej nowym cialem! (PS. A Moonlight ma skrzydła?) Link do komentarza
Lunaris Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Moonlight: Księżniczki! Co się stało z rogiem Luny i skrzydłami Celestii? Iiii... Gdzie jest Nightmare Moon? (PS: Moonlight może zmieniać się w Alicorna jak każdy księżycowy wojownik.) Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 Ja nie Celestia! Ja nie Luna! Link do komentarza
Imka2000 Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 < Pechem Aurora też odleciała i trafiła w to samo miejsce gdzie była NightmareLight(?)> -Auć...Gdzie ja jestem? Link do komentarza
Lunaris Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Moonlight: A możecie mi powiedzieć gdzie jest Nightmare Moon? Już ja jej odbiorę Twilight! (PS: Ośmieszyłeś moją OC Nightmare!) Link do komentarza
Nightmare Napisano Grudzień 13, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2012 <Źrebaki podskakiwały dalej, ale już nie uśmiechały się.> W tym ploblem. Twilight zostala nowym cialem Nightmale Moon... (Sorki, że zapomniałam o tym wspomnieć ) Link do komentarza
Lunaris Napisano Grudzień 13, 2012 Share Napisano Grudzień 13, 2012 Moonlight: Przecież wystarczy kilku magów-egzorcystów, którzy nie baliby się bycia zabitymi przez Nightmare Moon. Jaki jest w tym problem? To co, wiecie gdzie ona jest? Link do komentarza
Recommended Posts