Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Mam porozdawać te ubrania gościom ? Jeśli tak to ja biorę się do roboty. Powiedziałem i zabrałem się do roboty. - Sam też mam w to się ubrać ? Zapytałem. *yay garniak, będę kucykiem w czerni * Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Masz to włożyć, a nie rozdawać gościom. Oni będą już ubrani w swoje kreacje. - powiedziała Leeth zakładając swoją różową suknię i rozdając inne pozostałym - Dobrze. Czy wszyscy są już gotowi? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Jestem Gotowy ! Powiedziałem. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Dobrze. A więc zaczynajmy! - powiedziała Leeth po czym drzwi ciężkie i potężne drzwi do sali otworzyły się, a goście zaczęli wchodzić i zajmować swoje miejsca. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 MoonSun szybko zawiesiła na ścianie Tęczowe Wspomnienia i poleciała witać gości. Szybko założyła swoją ulubioną, fioletową sukienkę, a za uszy włożyła słońce i księżyc. (za jednym słońce, za drugim księżyc) Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Gości przybywało coraz więcej aż w końcu wypełnili całą salę i koronacja się rozpoczęła. Po koronacji nowa Księżniczka przemówiła do swoich poddanych i przejechała ulicami miasta. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 (powtórka z najgorszego odcinka 4ever?) MoonSun szła z tyłu. Potem, kiedy tłum dookoła niej się zagęścił, potajemnie się teleportowała. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Leeth szła razem z Księżniczką Celestią i wypatrywała reszty. - Gdzie oni są? - spytała zaniepokojona Leeth. - Nie martw się. Na pewno do nas dołączą. - odpowiedziała Księżniczka Celestia. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Wave leciał nad całą grupą kucyków. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Leeth powoli odsunęła się od całej grupy idących kucyków i galopem ruszyła do zamku. Biegła tak szybko, że nikt nie zauważył jej zniknięcia. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Wave szybko zanurkował i był blisko Leeth i zapytał się jej - Gdzie tak biegniesz ? Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Nie mam czasu na wyjaśnienia. Wracaj do grupy! - krzyknęła Leeth i przyśpieszyła, a suknia rozdarła się i zabrał ją wiatr. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Hej... Hej dobra polecę sobie nad grupę. Po czym wzbiłem się wyżej nad grupę. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Tym czasem Leeth była już w zamku i zaczęła rozrzucać całą bibliotekę w celu odnalezienia potrzebnych jej materiałów. - Gdzie do jest? Musi tu być! - krzyczała Leeth - Jak tego nie znajdę grozić nam będzie niebezpieczeństwo! Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Czego nie znajdziesz? - w pobliskim ciemnym kącie zapaliły się czerwone, smocze oczy. - Mogę ci pomóc. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Niestety, ale mi nikt nie może pomóc. - odpowiedziała Leeth nadal przewracając zwoje i stare księgi. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - No dalej, powiedz - mówiła przekonująco postać z cienia. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Nie! - krzyknęła odwracając się - I proszę... Zostaw mnie samą kimkolwiek jesteś, bo użyje swojej mocy! Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Przecież ci nie zaszkodzi powiedzieć - nie poddawała się postać. Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Wave nadal leciał nad grupą. - Hmmm... Ciekawe gdzie jest Rainbow Dash ? Pomyślałem sobie. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Zostaw mnie! - krzyknęła Leeth tak głośno, że było ją słychać w całej Equestrii. - Coś się dzieje z Leeth! - krzyknęła AJ - Szybko! Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Przecież ci nic nie robię. Chcę tylko pomóc... - oczy patrzyły przenikliwie, prawie hipnotyzowały. Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Nie chcę pomocy... - powiedziała zakrywając się książką. - Zostaw ją! - krzyknęła nagle RD. Link do komentarza
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Nic jej nie robię, chcę tylko pomóc... Link do komentarza
Unbridle Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Hmm... - zastanowiła się przez chwilę RD i usiadła na twardej podłodze. - Eee... A kim ty wg jesteś? - zapytała Leeth odkładając książkę na półkę. Link do komentarza
Recommended Posts