Cahir Napisano Sierpień 17, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2011 Tro.. tfu Celestia ma dość Trollesti Molesti i Tyrrant Celesti ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 17, 2011 Share Napisano Sierpień 17, 2011 A ja owszem, bo czuję się prawie jak Celestia z tego zdjęcia: Ludzie tak się na niej wyżywają! Robią z niej Trollestię, Molestię i dyktatora! A to nie jest fair! No i ma dość, że nikt nie docenia jej prawdziwości ._. trollowała herbatkę, bo oni się sami o to prosili! Wy tez byście to zrobili! Leave Celestia alone! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 17, 2011 Share Napisano Sierpień 17, 2011 Może dla odmiany jakieś obrazki, które stawiają ją w prawdziwym, kucykowym świetle...? ._. HELL YEAH! Celestia is kewl. Deal with it. B) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 17, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mFRD Napisano Sierpień 18, 2011 Share Napisano Sierpień 18, 2011 No to cwaniaku czemu Celestia może nosić buty ze złota, a AJ sobie raz na rok jakich kolwiek butów założyć, no? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 18, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2011 Gumioki=/=złote trampki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mFRD Napisano Sierpień 18, 2011 Share Napisano Sierpień 18, 2011 My tu nie mówimy o kaloszach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 18, 2011 Share Napisano Sierpień 18, 2011 Zauważ, że jej buty nie sprawiają, ze wygląda ciężej, niezgrabniej! Przy pomyślnych światłach jest pewność złudzenia, że to promienie słoneczne dotykają ziemi, a nie kopytka! Kształt dodaje smukłości i elegancji całej postaci, a materiał to przywilej władcy. I ponad wszystko: NIE MA OBCASÓW I SZPICÓW. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQxL3xZiupuLL69AYp-00NLORoLEyGsMVuKeYP7ndFxu4A_o9o-kg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mFRD Napisano Sierpień 18, 2011 Share Napisano Sierpień 18, 2011 Phi, złoto kojarzy mi sięz metalem, metal jest ciężki=Celestia ma nadwagę, natomiast buty na obcasie mówią"jestem szykowna" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 18, 2011 Share Napisano Sierpień 18, 2011 Zwłaszcza, kiedy złote butki wyglądają tak delikatnie i smukło, podczas gdy kowbojskie buciory to worki na wodę albo cokolwiek innego ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mFRD Napisano Sierpień 18, 2011 Share Napisano Sierpień 18, 2011 Apff, skończmy to. To prowadzi do ślepej uliczki. Uznajmy, że obie wyglądają tak pięknie jak się da, brohoof, and love. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 18, 2011 Share Napisano Sierpień 18, 2011 HELL YEAH! Brony, jak to robisz, że zawsze masz ostatnie słowo i masz rację? xD *brohoof* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mFRD Napisano Sierpień 18, 2011 Share Napisano Sierpień 18, 2011 Trzeba wiedzieć kiedy skończyć . No i prosił bym o nie wrzucanie więcej Trollesti etc. Tarreth poprosił to to uszanujcie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 18, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2011 Znaczy się Tyranta można? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 18, 2011 Share Napisano Sierpień 18, 2011 To w dalszym ciągu jest trollowanie tej postaci. Zostaw ją w końcu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 18, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2011 No ale żadna inna postać nie ma tyle trollowych memów/animacji/gifów T_T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 18, 2011 Share Napisano Sierpień 18, 2011 Te trollowanie jest śmieszne, dopóki nie przegniesz pały ;x a Ty tego dokonałeś ;/ więc póki co postaw ją w dobrym świetle, zamiast trollować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 19, 2011 Share Napisano Sierpień 19, 2011 od stawiania w dobrym świetle jesteś ty Tarreth. Mymożemy trollować. A skoro Cahir nie może to: Cahir - dawaj mi na PW linki do tych memów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Sierpień 19, 2011 Share Napisano Sierpień 19, 2011 Może dla odmiany jakieś obrazki, które stawiają ją w prawdziwym, kucykowym świetle...? ._. hmm czekaj niech pomyśle.... NIE No to cwaniaku czemu Celestia może nosić buty ze złota, a AJ sobie raz na rok jakich kolwiek butów założyć, no? albo dlaczego Celestia zawsze jest otoczona przez swoich strażników skoro w Eqeustrii panuje radość, pokój, miłość itp. i każdy ją tak uwielbia... coś mi tu śmierdzi... and my personal fav that show how mean your precious Celestia is: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 19, 2011 Share Napisano Sierpień 19, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 19, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 19, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 19, 2011 Share Napisano Sierpień 19, 2011 Takie cudeńka. Doskonały materiał na avki i sygnatury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Sierpień 20, 2011 Share Napisano Sierpień 20, 2011 Takie cudeńka. Doskonały materiał na avki i sygnatury or... i mogę tak w nieskończoność podawać przykłady.... ale to Celestia więc mi się nie chce ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 20, 2011 Share Napisano Sierpień 20, 2011 Przerażają mnie ludzie, którzy ubierają te kucyki w stroje pokojówek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Sierpień 21, 2011 Share Napisano Sierpień 21, 2011 Zgodzę się, że ładnie wygląda (Celestia bardzo ładnie narysowana) ale wiesz... dla przykładu autor tego obrazu z Celestią jest znany z doprawianych "głębszym" uczuciem obrazków dla MLP. A ja nie jestem zwolennikiem takiego czegoś. http://browse.deviantart.com/?q=my%20little%20pony%20friendship%20is%20magic&order=9&offset=1152#/d3k0nr8 I jeszcze takie coś... Oto wasza zła i straszna Celestia, trolle =.= Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts