Gość Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 O właśnie.. Nowe odpowiedzi niedawno się pojawiły. Może ktoś zechce napisać o nich cokolwiek? Acha, rozumiem. Nikt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Ja mam tylko jedną uwagę, co do tego: Nazywanie mnie kujonem jest czasem dość irytujące ale z drugiej strony kucyki mówiące tak na mnie mogą mi po prostu zazdrościć tego' date=' że wiem więcej od nich.[/quote'] Wiecie, z tego co pamiętam to Twi nie lubi się chwalić swoimi umiejętnościami i myślę, żeby nie powiedziała, "że jest lepsza od nich" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Przepraszam za ten błąd, Sip, w miarę możliwości postaram się poprawić. Tak w ogóle, niedawno gdzieś o czwartej w nocy pojawiły się nowe odpowiedzi! Może ktoś chciałby skomentować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Nie wiem, czy kogokolwiek to obchodzi, ale pojawiły się nowe odpowiedzi. Zróbcie mi tą przyjemność i napiszcie coś o nich... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorak Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Odpowiedzi są świetne jak zwykle. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to wspominanie o bojowym wykorzystaniu skrzydeł/magii, bo chociaż dopełniają wypowiedź raczej nie pasują do Twilight. Nie jest to złe, ale do końca mi się nie podoba. Kilka pytań jest prawie o to samo - zostanie pegazorożcem przez Twi, ale odpowiedzi pięknie się dopełniają. Poza tym ciekawe wykorzystanie "wrednego" pytania. Widać włożoną pracę i poświęcony czas, są najlepsze jakie mogłyby być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmet Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Przydałaby się reaktywacja tematu. Bardzo fajnie się czytało odpowiedzi Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Na pewno nie za mało pytań, bo się kumulują. No i ja zadałam pytania i nie dostałam odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twilight Princess Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Czy Twi oddała by koronę w zamian za przyjaciół? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts