Igirisu_chan Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Cóż, nie jestem taka dobra w rysowaniu, ale jest to moim hobby. Wstawię tu kilka moich obrazków (przepraszam za jakość zdjęć, robiłam je komórką) a wy mam nadzieję ocenicie je: 1. Mokra Fluttershy (ucięły mi się kopyta ) 2. http://imageshack.us/photo/my-images/818/dsc00261m.jpg/To miała być Trixie 3.http://imageshack.us/photo/my-images/201/dsc00271oy.jpg/Pinkamena 4.http://imageshack.us/photo/my-images/689/dsc00270nc.jpg/ Rarity podmieniec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Jaka katastrofa, trochę treningu i będzie ok. 4 obrazek wygląda super, ale nie przypomina Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 wiem, dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Fajnie Ten ostatni wyszedł Ci fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 12, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 12, 2012 dzięki, muszę jednak nadal ćwiczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Musisz poćwiczyć trochę nad oczami i długością nóg, ale ogólnie wychodzi ci bardzo ładnie. Czemu nad oczami? Żeby były trochę większe i różnych kształtów. Ale ćwicz, ćwicz, ja na początku rysowałam jeszcze gorzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Nie no jak na początki, to jest okej. Popracuj trochę a będzie lepiej i to o wiele, fakt że kopyta Fluttershy Ci nie wyszły, to trzeba zmienić. Ale cóż powodzenia dalej, bo wiadomo że początki są ciężkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Grudzień 12, 2012 Share Napisano Grudzień 12, 2012 Cóż... tak na dobry początek przydałyby się im pyszczki z ustami. Popracuj trochę nad ich kształtem, bo to na razie najsłabiej wychodzi. Reszta jak trzeba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Z tych pierwszych KRYCHA najlepsza ^3^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Musisz popracowac nad anatomią. Większe oczy, dłuższe nogi i parę innych szczegulików. Ale tak ogólnie nie jest źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Szkoda, że Rarity podmieniec nie ma ust Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Głowy jak mniemam specjalnie robisz takie duże, ale jakoś słabo pasują do reszty... Wydaje mi się, że powinieneś jakoś lepiej połączyć je z resztą. Ten ostatni jest naprawdę fajny. Masz ciekawy styl, który niestety musisz jeszcze mocno dopracować, ćwicz dużo, a efekty ujrzysz błyskawicznie ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Dawno już tu nikt nie pisał, więc wstawię 2 nowe obrazki 1. jakieś dwa wymyślone kuce: 2. Octavia liczę na krytykę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 krytykuję ! piękne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Trening czyni mistrza, popracuj nad skrzydłami. Całkiem dobrze jest wykonana anatomia kucyków (Przy Oktavi widzę parę błędów.) Tak wogulę popracuj nad cieniami. I to na tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Postać po lewej stronie na pierwszym rysunku wydaje mi się trochę nieproporcjonalna, mam na myśli twarz i nogi, no i popracuj nad cieniami :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 I oto dowód, że trening czyni mistrza! Coraz lepiej, ale teraz chyba styl Ci troszkę ucieka i wygląda bardziej, jak zrysowane... Przy tych pierwszych mogłem śmiało powiedzieć, że nikt nie rysuje tak samo . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts