Dżuma Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Mam dużo prac już wykonanych więc nie będę każdego wstawiała po kolei. Oczywiście gdy pojawi się nowa praca będę dawała już obrazki Oto link do dA: http://deltalix.deviantart.com/ i do bloga na którym również daję aktualizację swoich prac i mojej osoby: http://mouse-pony.blogspot.com/ A więc pozdrawiam i liczę na krytykę Oczekujące: Swahili - - TRADITIONAL Panda Hippis - w stylu Vaas'a z Far Cry 3 - DIGTAL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Bardzo ładne prace, dla mnie się bardzo podobają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redemptor Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Raczej nie spodziewaj się zbyt licznej krytyki, pracę są świetne. Kojarzę twoje paczki z FGE zresztą moim zdaniem jedne z lepszych prac pojawiające się tam. Chciałbym, żeby moje prace chociaż w ułamku prezentowały się tak jak twoje ale raczej długo droga przede mną co i tak nie pewne, że mi się uda. Mam nadzieję, że zobaczę niedługo coś nowego w twoim wykonaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 dziękuje za takie słowa uznania dzisiaj się szykuję do czegoś większego ale nie jestem pewna czy wena pozwoli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 Tak mogę robić avatary i sygnaturki Zapraszam do zgłaszania się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Bardzo ładne prace, dla mnie się bardzo podobają tak jak mi :DD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 dzięki ^^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Rainbow Factory powala swoją zajebistością, tyle powiem. Rysunki są bardzo ładne, ba, piękne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 17, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2012 W weekend wrzucę narysowaną sytuacje z mojego ficka :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Super prace:) Można zamawiać awatary z OC-tami? Jeśli tak to bardzo poproszę świąteczną moją Bad Rose: Bad Rose Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 oto ona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Grudzień 18, 2012 Share Napisano Grudzień 18, 2012 Jeju! Śliczna! Bardzo dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Jeju! Śliczna! Bardzo dziękuję dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 21, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2012 http://deltalix.deviantart.com/art/SoarinxRainbowDash-343948211 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Jakie słodkie. Chcemy więcej :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 A proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Ponowię prośbę. Chcemy więcej, to jest świetne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Uuu.Soarin x RD przypadnie do gustu Lucy ^^ Muszę ją tu od razu wysłać ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Fajnie narysowane Soarin wygląda super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 dziękować wszystkim woof! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 witam serdecznie Strażnik z E.S.E się zgłasza Iron Shield .Chciałbym prosić o Avatara lub Logo Dla naszego Urzędu(Fanfika).Będę zobowiązany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 witam serdecznie Strażnik z E.S.E się zgłasza Iron Shield .Chciałbym prosić o Avatara lub Logo Dla naszego Urzędu(Fanfika).Będę zobowiązany. yyyy może jakieś szczegóły ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 25, 2012 Share Napisano Grudzień 25, 2012 To ja dam jakieś bardziej szczegółowe zamówienie. Byłabyś dobrym człowiekiem i rysnęłabyś mi Lyrę? Obojętne mi jest czy na kartce, czy na komputerze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 TRADYCYJNE: zapisuję sobie i w przeciągu tygodnia jest (zależy od weny) DIGTAL: dłużej się czeka bo kolejka jak i potrzebna wena (trzeba zapisać się na moim dA) a to oto najnowsza praca digtal która była zamówiona hohohoh(świątecznie) Celestia wie ile czasu temu i dopiero dzisiaj moja wena na to pozwoliła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Bardzo piękna praca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts