Dżuma Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 Gimbaza mnie pochłonęła i czas niestety W ten weekend nie będzie żadnych artów, wyjazd ze szkoły do Niemiec i gadanie tam o polityce x.x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Powodzenia. I fajne arty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Eh przepraszam że ni po kolei robię zamówienia, ale najpierw robię te łatwiejsze :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Ja natomiast chciałbym zamiast zamówienia dać podziękowanie. Dziękuje. (Racja to nie wystarczy!) Jednak jestem Wdzięczny za wspaniałego Avka oraz wspaniały Znaczek E.S.E który został wykonany przez ciebie.. Więc co mogę jedynie zrobić to powiedzieć iż ELITARNA STRAŻ EQUESTRII jest ci wdzięczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Oto twoje zamówienie Estherenn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Jak już pisałam na dA-jest cudnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts