Nightmare Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 (To moja pierwsza sesja, więc pisać, jeśli zrobię coś źle ) Grass Whisperer obudził się i przeciągnął w łóżku. Poprzedniego dnia przyjechał pociągiem do Ponyville. Podobno było tu kilka kucyków ze straszną chorobą. Postanowił im pomóc. Najpierw jednak musiał zacząć od przeczytania książki o tej chorobie. Minęło zaledwie kilka minut, a on już stał przed drzwiami bibloteki, po prysznicu i najedzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Aurora była już na nogach i spacerowała sobie jak codziennie w Ponyville Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 17, 2012 Share Napisano Grudzień 17, 2012 Zastanawiałem się chwilę, czy zapukać, czy też od razu wejść. Po namyśle wszedłem do wypełnionej książkami biblioteki - Halo? Jest tu ktoś? - zawołałem, robiąc kilka kroków przed siebie. @offgame Czy piszemy o postaciach w pierwszej czy w trzeciej osobie? Czy jak komu wygodniej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 18, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2012 Aurora wróciła do biblioteki. Zajmowała się nią na czas nieobecności Twilight, która wyjechała do Canterlotu. Zobaczyła Grass'a. PS. Zapomniałam ustalić kolejność odpowiedzi! Ale ze mnie gapa! 1. Nightmare 2. imka2000 3. Bellamina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 -Dzień dobry, mogę w czymś pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 - Szukam książki, "Kompendium equestriańskich chorób". Znajdzie się wśród tego księgozbioru? - zapytał, rozglądając się po bibliotece. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Oboje wchodzą do biblioteki. Aurora przegląda katalog. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Po chwili znalazłam tą książkę -Proszę bardzo to ona - Podała ja lewitacją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 - Dziękuję bardzo - mówi, unosząc książkę za pomocą swojej magii. - Słyszałem o dziwnych przypadkach zachorowań w miasteczku. Wiesz coś o tym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Aurora długo się zastanawiała. W końcu postanowili, że razem pójdą do siostry Redheart. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Byliśmy już na miejscu -Dzień dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 - Dzień dobry panie Whisperer. Dziękuję, że pan tak szybko przybył. Nazywam się Redheart. O, witaj Auroro. - zwróciła się znów do doktora - Proszę za mną, zaprowadzę was do chorych. Tylko uważajcie i nie zbliżajcie się do nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Poszli za siostrą Readheart. Ciekawość Grass'a, co właściwie się tu dzieje wzrastała z każdym krokiem. Znowu?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Sory, to z rozpędu xD Przy okazji: mam dla ciebie radę dotyczącą prowadzenia sesji; rozciągaj bardziej w czasie jakieś rozmowy czy spotkania postaci, bo w pewnym momencie po prostu braknie ci pomysłów. Wszystko dzieje się po po pristu odrobinę za szybko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Kiwnęła głową na znak tego że zrozumiała i poszła za nimi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Szedł za pielegniarką, jego ciekawość, co się tu właściwie dzieje wzrastała z każdym krokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2012 Dotarli w końcu do sali. Przed drzwiami stał jednorożec podobny do siostry Redheart. Przed wejściem otoczył Auroręi i Grass'a powłoką ochronną. W pomieszczeniu stało mnóstwo łóżek szpitalnych, a na prawie każdym leżał kuc. Jednak miał on na całym ciele plamy koloru zgniłej zieleni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Co to za choroba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 - Matko...nigdy nie widziałem czegoś takiego...to znaczy AŻ takiego...kiedy to się zaczęło? Próbowaliście coś zrobić czy czekaliście na kogoś z Canterlot? Naprawdę źle wyglądają - powiedział, przyglądając się chorym z pewnej odległości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 - Próbowaliśmy nawet zaawansowanej magii leczącej, tradycyjnych ziół, leków, antybiotyków... Wszystkiego co mogłoby im pomóc, ale nic nie działa. Na dodatek to zaraźliwe. - Redheart podeszła do kucyka diwnie podobnego do Pinkie Pie. Temperatura na termometrze była niebezpiecznie wysoka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Jakie jest źródło tej epidemii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 - Od czego się zaczęło? Kiedy się zaczęło? Czy choroba obejmuje tylko jeden gatunek kucyków, czy rozprzestrzenia się na pegazy, jednorożce i kucyki ziemne? - wszystkie te pytania zadał bardzo szybko, zamyślając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2012 - Zaczęło się niedawno, jakiś tydzień temu. Źródła nie znamy. Obejmuje wszystkie kucyki. - podeszła i sprawdziła temperaturę kucyka, strasznie podobnego do Rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 R-Rainbow? -Nie mogła uwierzyć własnym oczom, miała nadzieje że to nie ona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Zacząłem się zastanawiać. Co robić? Po pierwsze, musiałem przeczytać książkę, którą wcześniej wypożyczyłem z biblioteki. Może znajdę tam jakieś potrzebne informacje. Wyciągnąłem ją z torby i zacząłem szybko przeglądać. Coś zwróciło moją uwagę. Jedna ze stron była wydarta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts