Wilk11 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Teraz mój drogi będę świętował poznanie nowego przyjaciela! - celowo popchnąłem ręką sakwę, tak by będące w środku monety zabrzęczały. - Wchodzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Pytasz się? Oczywiście - powiedział po czym wzeszliście do Tawerny. Tawerna jak tawerna, mnóstwo pijaków i innego chłopstwa. Kiedy weszliście do środka, wszyscy na was się spojrzeli, by po chwili wrócić do gry. Siadacie przy ladzie, podchodzi kelner - Co podać - spytał się - Proszę cztery kufle mocnego piwa - powiedział Ekbiriusz - Dobrze, a pan - spytał się Kelner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Ma pan może "Nordzki Miód"? - rozejrzałem się dookoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Kelner tylko przytaknął po czym zniknął na zapleczu. - Skąd pochodzisz? - spytał się Ekbiriusz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 - Ja? Z Engred, niewielkie miasteczko na północ z tond, ale moja rodzina to prawdziwi nordowie, wytrzymali na mróz, silni, takie wyższe krasnoludy. - zaśmiałem się - Mówiąc szczerze to mogę ci powiedzieć, że nordowie są i do bitki i do wypitki, ale na magii nie znamy się ni ch*a! - nabrałem łyk miodu - A skąd ty jesteś, przyjacielu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 - Ze stalowej góry, głownie kopalnie i ch***** karczmy. Mówiłeś że elfy porwały twą siostre, jak to się stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Wiesz, tak naprawdę nie wiem czy mi porwano siostrę... Ty tak powiedziałeś... Ja wiem tylko tyle że jest w Nithrim, mieście w ch*** daleko stąd. Tam mieszka z mężem. W sumie sam nie wiem co o tym myśleć... Nie zjawiła się na pogrzebie... Zawsze była tak zżyta z matką. - westchnąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Rozumiem, jeśli chcesz informacji o kobietach to wal do Grunta, on ci powie wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Styczeń 28, 2013 Share Napisano Styczeń 28, 2013 - Ok. - zaśmiałem się - Dobra! - dźwignąłem ciało z siedzenia - Komu postawić kolejkę!? - krzyknąłem w głąb lokalu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 28, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2013 Wszyscy w lokalu podnieśli ręce do góry. - Oj chłopie, nie wypłacisz się chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - To się okaże! -uśmiechnąłem się figlarnie, po czym zajrzałem do plecaka i wyciągnąłem trzy sztabki czystego złota, po czym położyłem je na blat przed barmanem - Kolejka dla wszystkich! - puściłem barmanowi figlarne spojrzenie - Jest tu jakiś bard? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Ekbiriusz zrobił minę focha - I ty przede mną takie bogactwa chowasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 - I ty myślisz że to wszystko co mam? - zaśmiałem się pełną piersią - No juuż wyypij za wujka Dorina! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Krasnolud się uśmiechnął po czym wziął dwa kufle i wypił je naraz duszkiem. odstawił je i wziął głęboki oddech. - Pobijesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 - Żartujesz? - rzuciłem - Dawaj no tu to! - wypiłem na raz pięć . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 - Wyzwanie? Niech wygra lepszy - powiedział po czym wypił sześć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Przebiłem po czym krzyknąłem. - Gdzie jest muzyk!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 - Tutaj. Co zagrać? - powiedział muzyk podchodząc do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 - Zagraj coś wesołego! - krzyknąłem, po czym spojrzałem na mojego towarzysza - Przebijesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Kiedy to kończyłeś, widziałeś koło Krasnala cztery kolejne wypite piwa. - Twoja kolej - powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Wypiłem coś mocniejszego, nagle dziwnie się poczułem, a skóra stała się blada. - Nee... Nee pyje wensej, zleee siee szuje... (Nie... Nie piję więcej, źle się czuje... (Gdy byś nie wiedział o co mi chodzi)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Krasnolud uniósł ręce ku górze. - Wygrałem! Nikt nie pobije mej rodziny w tej konkurencji - powiedział po czym usiadł. - Może zaprowadźmy cię do pokoju, marnie wyglądasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Po tych słowach upadłem na ziemie, wymawiając przypadkowe słowa. Po chwili obraz przed oczami znikł, niczego więcej nie zapamiętywałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Obudziłeś się w łóżku, na drugim końcu pokoju spał Krasnolud. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Luty 13, 2013 Share Napisano Luty 13, 2013 - Ja pierdziele... Już więcej nie robię z tobą zawodów kto ma mocniejszy łeb! - przewróciłem się na drugi bok i zamknąłem oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts