KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 - Popieram - powiedział po czym obaj zasnęliście. Budzisz się dwie godziny później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Złapałem coś do ręki, po czym przewróciłem się na plecy i żułem to w nieokreślonym kierunku. Przetarłem oczy po czym podniosłem głowę w poszukiwaniu wody. - Ee... Gdzie woda! Pić! Pić! - krzyczałem zwlekając się z łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Na twoim łóżku wylądowała zakorkowana butelka wody. - Pij i daj spać - słyszałeś głos Ekbiriusza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Sięgnąłem po butelkę, ponownie wdrapując się na łóżko z poziomu podłogi, wziąłem kilka dużych łyków po czym rozejrzałem się po pokoju nieprzytomnym wzrokiem, spostrzegłem krasnoluda. - Idziesz coś zjeść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 - Lepiej będzie jak pójdę spać - powiedział kładąc na głowie poduszkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 - Masz godzinę. - powiedziałem po czym wyszedłem z pokoju. Miałem zamiar przejść do jadalni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Dotarłeś do jadalni, widziałeś że była tam leśna elfka która się czymś martwiła. Nie opodal był kelner. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 Siadłem zaraz przy wyjściu. - Barman! Daj coś do jedzenia! - krzyknąłem, podnosząc przy tym rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 23, 2013 Autor Share Napisano Luty 23, 2013 Barman po chwili przyniósł jajecznice z bekonem. - Pięć sześćdziesiąt - powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 - Daj jeszcze jakąś popitkę, dla dwóch mój przyjaciel zaraz powinien zejść. Tylko błagam coś mocniejszego co postawi mnie na nogi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 - Może coś znajdę po tym waszym konkursie - powiedział kelner, po czym udał się na zaplecze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Luty 25, 2013 Share Napisano Luty 25, 2013 - Konkursie? - powiedziałem nie mając pojęcia o tym o jaki konkurs chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 25, 2013 Autor Share Napisano Luty 25, 2013 Kelner po chwili wrócił. - Po waszym wyjściu ogłoszono konkurs kto was pobije w piciu. I szczerze mówiąc nikomu się to nie udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Luty 28, 2013 Share Napisano Luty 28, 2013 - O bogowie... - powiedziałem do siebie waląc się dłonią w twarz - To jak by nie było, to herbatę poproszę, dwie herbaty. - sprostowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 1, 2013 Autor Share Napisano Marzec 1, 2013 - Klient nasz pan - powiedział, po czym poszedł zrobić ci dwie herbaty. Po paru minutach wrócił z herbatami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Mijały minuty, a krasnal nie wracał, rozejrzałem się po pomieszczeniu czy ta elfka wciąż tam siedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 7, 2013 Autor Share Napisano Marzec 7, 2013 Siedzi tam ciągle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Ruszyłem się niespokojnie, tak jakby startując by podejść do elfki. Po chwili stwierdziłem jednak że nie mam po co do niej podchodzić, więc poprawiłem się tylko siedząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Ona nagle zaczeła płakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 - Cholera. - wymamrotałem - Gdzie ten grubas!? - wrzasnąłem w myślach - Niech cie tato, zbyt dobrze mnie wychowałeś. - wstałem, zabierając oba kubki, ciepłej herbaty, nerwowo rozejrzałem się, po czym poszedłem w stronę stolika - Przepraszam. - powiedziałem nieśmiało - Można siąść? - ręce zaczęły mi się trząść, powoli, ale nieubłaganie rozlewając krople gorącego napoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 - Tak... oczywiście... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Usiadłem niepewnie kładąc kubki po obu stronach stołu. - Cholera... jak zacząć!? - pomyślałem - Yy... Widziałem że płakałaś... i... yy... - jąkałem się - Chciałem się... yy... spytać czy wszystko w... porządku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 - Mój brat został zamordowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 - A ja ci cholera mówiłem "nie zagaduj". - powtarzał głos w mojej głowie. - Yy... To przykre... Mogę ci jakoś... yy... pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 - Tak... Szukam zemsty na oprawcach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts