Wilk11 Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 - "No i masz babo placek". - pomyślałem. - Rozumiem... Wiesz kim oni są? - spoważniałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 19, 2013 Autor Share Napisano Marzec 19, 2013 - Widziałam ich, kiedy zabijali go, to trzymali jakąś kobiete. Strasznie wrzeszczała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 - Pamiętasz może coś jeszcze? - dopytywałem, czułem że dostaje manii, myślałem że każda porwana kobieta to Ona, moja siostra - Ubiór, rasa, może jakaś charakterystyczna broń napastników? Cokolwiek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 21, 2013 Autor Share Napisano Marzec 21, 2013 - Miała zasłoniętą twarz torbą, a napastnikami były elfy. Kobieta z twej rasy na pierwszy rzut oka. Miała przypalone ciuchy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - Pamiętasz może jak te elfy były ubrane? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - W płaszcze zakonu krwi - odpowiedziała. - To ci co kupili robota, stary - powiedział Ekbiriusz podchodząc do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Zamyśliłem się. - Coś mi tu nie pasuje... Powiedziałaś że mieli ze sobą kobietę i że była mojej rasy... I że miała torbę na głowie... Z tego co wiem efy i ludzie różnią się tylko uszami, ale tamta "ofiara" miała na głowię worek. Skąd więc wiesz że była mojej rasy? Żeby to wiedzieć musiałaś by być jedną z nich, poza tym zakon krwi nosi takie same szaty jak zakon Bogini Mary, wiem bo kiedyś słyszałem jak ktoś czytał na głos książkę o sektach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Skąd wiem że ona to człowiek? Bo "Jestem człowiekiem, jak możecie mnie tak traktować" i "Jak mój brat was dorwie to zapłacicie za zabicie rodziców" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - To w ciąż nie wyjaśnia skąd wiedziałaś że to zakon krwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 - Ich logo na płaszczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 - To oni na płaszczu mają jakieś logo!? Od kiedy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Żekomi od tygodnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Idź ty... - powiedziałem do siebie, przesuwając się i robiąc trochę miejsca na siedzeniu dla krasnoluda - Dobra, czas sobie narobić wrogów. Gdzie ich znajdę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - O północy na cmentarzu. Codziennie tam są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Dobra, pójdę tam teraz, zastawić pułapki. - wstałem od stołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Pomogę ci! Zabili mojego brata, więc odpłacę im się tym samym - powiedziała wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Dobra, wezmę tylko plecak. - pobiegłem na górę, ubrałem zbroję i wziąłem to co mi jeszcze zostało, po czym szybko wróciłem - Zgaduję że nikt z was nie ma pułapki na niedźwiedzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Emm... - powiedział Ekbiriusz po czym wyciągnął jedną ze swojego plecaka. Elfka na niego się dziwnie popatrzała. - JAKOŚ NA DZIKI MUSZE POLOWAĆ, NIE? - odpowiedział, podając ci sidła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Świetnie, później mi je dasz, na razie chodźmy! - powiedziałem kierując się w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Krasnal i Elfka poszli za tobą. === Doszliście na cmentarz, a do północy zostało ze cztery godziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Ja walę taką robotę! Ruszyliśmy wcześnie rano, a zachodzimy dopiero w nocy? No nic... Daj no mi tą pułapkę - powiedziałem do krasnoluda - i zobaczmy gdzie się kończy ich ścieżka. - zacząłem wzrokiem szukać wydeptanej ścieżki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Nie nasza wina że tamci z miasta, ustawili Cmentarz parę kilometrów od wejścia - powiedział Ekbiriusz dając ci sidła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Tak... Tak... Wiem. - powiedziałem, podążając wydeptaną ścieżką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Po paru minutach dochodzicie do miejsca gdzie spotykają się człąkowie bractwa krwi. Koło ołtarzu na zewnątrz i paru krzeseł nie było nic interesującego. - Gdzie podkładamy sidła? Jak co mam jeszcze sztukę - spytał się krasnolud. Widziałeś trzy idealne miejsca: pod ołtarzem, przy wejściu i koło uschniętego drzewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Ehh... Nie ma tu miejsca gdzie mogę to jakoś zgrabnie ukryć? - warknąłem - Pod ołtarzem nie, zaraz się skapną jak to tam położę, przy wejściu? Nie... Dziwnie to by wyglądało gdyby na ścieżce nagle pojawiła się zaorana droga, albo dziwna kupa liści. Ehh... Zostaje jeszcze drzewo... Wątpię żeby tędy przechodzili... ale to najlepsze miejsce. - podłożyłem pułapkę, zgrabnie maskując ją liśćmi oraz gródkami ziemi - Dobra, jak przyjdą to postarajcie się ich zabić tak by nie poniszczyć ubrań rozumiecie? I nie atakujcie puki nie dam znaku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts