Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 (są jeszcze inne dziwy w tym królestwie, dawno je wymyśliłam) Usłyszałaś jedynie jęk Shadowa i krzyk jakiejś klaczy, której płonął dom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Odwróciłam się do Shadowa -Wybacz- powiedziałam smutno Ponownie popatrzyłam na granatowe pegazy. Tym razem zaczęłam w nich miotać małymi pociskami lawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Pegazy zręcznie unikały pocisków, ale po chwili rozległ się krzyk Shadowa skierowany do ciebie. - Felicjo, przestań! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Odwróciłam się do Shadowa. Przez chwilę się na niego patrzyłam. Zwróciłam do swojej normalnej postaci. Jedynie małe płomyki tańczyły mi w grzywie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Shadow wyglądał na niezadowolonego. Pokazał ci płonące domy dookoła. Okazało się, że byliście w części ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 -O rany... poniosło mnie... Czułam się zawstydzona. Chroniąc brata ucierpieli inni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Dosyć mocno. Nie wystarczyło zamknąć ich pod kopułą z ognia? - zadał dosyć oczywiste pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 -Teraz gdy o tym mówisz... -ponownie popatrzyłam na pegazy i zamknęłam ich w kopule ognia tak jak mówił Shadow Podeszłam do Shadowa i go przytuliłam -Przepraszam... to mnie ponosi... wiesz że mam temperament godny Ignisa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Następnym razem spróbuj się opanować. Ignis cię chwali. - przytulił cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 -Nie wiem czy być z tego zadowolona czy zdenerwowana... co teraz zrobimy? Znaleźli nas -popatrzyłam na Lunę na której stał Fire lecz nadal przytulałam brata- Nie możemy tu zostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - Raczej nie... Idziemy. - przytulił cię jeszcze i skierował się ku Shade, która stała niedaleko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Szłam za bratem, lecz bałam się trochę o Fire'ra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Shadow wsiadł z tobą na Shade i pomknęliście ku jakiejś dziurze w ścianie ogromnej jaskini, w której znajdowało się królestwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 -A co z Fire'rem? -spytałam zmartwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 - To smok, poradzi sobie - rzucił Shadow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 13, 2013 Share Napisano Kwiecień 13, 2013 -Mam nadzieję, w końcu rzucił się na księżniczkę nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Shadow skupił się na drodze przed sobą. W tym przejściu nie było światła, a z mroku co chwila wyłaniały się stalaktyty, stalagmity i stalagnaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Postanowiłam po części pomóc bratu. Zrobiłam płomień który oświetlał wszystko wokół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Od razu zobaczyłaś mnóstwa nietoperzy wiszących pod stropem. - Zgaś to. To przejście cienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 -Przepraszam...-powiedziałam gasząc światło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Nietoperze jeszcze poskrzeczały i zamilkły. Powoli wydostawaliście się z jaskini, na końcu było światło słoneczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 -Wspaniale jest znów ujrzeć słońce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - To prawda. - wylecieliście na świeże powietrze. Jednak czekała was niespodzianka. Znaleźliście się w Changei. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 -Powiedz mi bracie... czy mi idziemy z deszczu pod rynnę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Nie sądzę... - mruknął i wylądował w lesie. Dookoła było mnóstwo liściastych drzew, a na ziemi rosły fosforyzujące grzybki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts