wiej007 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 -Miałam rację co do Violet... ona jest siostrą Ignisa i Veritasa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Naprawdę? - Shadow zrobił wielkie oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 -Tak, cytuję: "...Violet, siostra sławnych alicornów z rodziny Dark...". Najdziwniejsze że było to że nie było innego słowa o niej. Ani o Wojnie Krwi ani o Veritasie i Ignisie... chyba starała się wymazać swoją i ich historię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Ja wcześniej nawet nie wiedziałem, że ona istnieje - powiedział Shadow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 -Wygląda na to że chciała być zapomniana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Też prawda... Twój kolega wraca. - pokazał na dziurę w górze, z której wylecieliście. Wyfrunął z niej czarny kształt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 -Fire- powiedziałam radosnym głosem. Podbiegłam do smoka i go przytuliłam.- Jesteś cały mój przyjacielu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Tak, jestem cały. Fire przytulił się do ciebie mocno i dopiero po kilku chwilach puścił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 -To dobrze. A co się stało z Luną? Nie goniła cię czy coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Leżała na ziemi pod górą jabłek. Nie mogła nawet wstać. Wyszczerzył kły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 -Oh, ty mój mały niegrzeczny smoku... -powiedziałam ponownie go przytulając- Stęskniłam się za tobą.- z radości nie zauważyłam że lekko się zapaliłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Ja za tobą też. Przytulił cię i łapą podał ci jeden z grzybów rosnących na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 -Dziękuje Fire, ale nie jestem za bardzo głodna. Dołączmy do innych bo pewnie na nas czekają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Gad pokiwał łbem, złapał cię i podleciał do Shadowa. Zanim wylądował, położył cię delikatnie na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 -Em... Shadow, mam pytanie. Kiedy ostatnio byłeś w Changei? Bo ja nie pamiętam za bardzo naszych podróży tutaj kiedy byłam jeszcze duchem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 - Dawno temu. Sam prawie tego miejsca nie pamiętam. Tylko Podmieńce. - sam zerwał jednego grzyba i go zjadł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 -A coś szczególnego ci zapadło w pamięci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 - Raczej nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 -A teraz ważniejsze pytanie. Czy ty komuś zapadłeś w pamięci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 - Raczej nie sądzę. Postaci w płaszczu zwykle się nie zapamiętuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 -Mam nadzieję. To gdzie teraz idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 - Znam tutaj jedną gospodę, w której możemy przenocować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 -W takim razie prowadź bracie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Poprowadził was aż do stolicy Changei - do Metamorphii. Następnie nałożył na ciebie i na siebie płaszcze, a smokom kazał czekać. Po kilku chwilach chodzenia znaleźliście się przed gospodą "Pod podartym skrzydłem". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 -Jesteś pewien że tu jest bezpiecznie? Stolica Podmieńców to ostatnie miejsce o jakim bym pomyślała.- powiedziałam cicho do brata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts