Nightmare Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 - Nie martw się. Jest bardzo duża - powiedział i wszedł do knajpy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Westchnęłam i poszłam za bratem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 W środku było kilka Podmieńców. Ściany pokrywała stara boazeria, a stoliki wyglądały, jakby miały zamiar się rozlecieć. Shadow rzucił jakąś fiolkę barmanowi i wszedł po schodach. Następnie przez drzwi do małego, prostego, dwuosobowego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 -To jest nasz pokój? Trochę mały. -powiedziałam ze zdezorientowaniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 - Większych tu nie mają - powiedział Shadow i położył wasze skromne rzeczy na swoim łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 -Wiesz... kiedy tak rzuciłeś tą całą fiolkę barmanowi... wyglądało to tak jakbyś go znał albo był tutaj stałym klientem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 - Parę razy tu byłem. Ta fiolka to esencja miłości. Służy tu za pożywienie i walutę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 -Dobrze.... a teraz pytanie które mnie bardziej fascynuje. Skąd miałeś tą esencje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 - Z tak zwanego kantora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 -Aż się boję zapytać za co wymieniłeś. Albo za ile. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 19, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2013 - Teraz idź się odświeżyć i przespać. Jutro się wymyśli jakieś rozwiązanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Poczułam mocne zmęczenie więc od razy poszłam spać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Kiedy się obudziłaś, Shadow właśnie wchodził do pokoju. - Witaj, mam dobrą wiadomość. Możemy wrócić do Violet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Wstałam i przeciągnęłam się. -Trochę się tego boję. Violet patrzyła wtedy jakby była bezradna jakby nie mogła tego powstrzymać... Boje się że jeśli Luna w jakiś sposób wróci tym razem nas złapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 - Wątpię. Zwykle poszukiwany nie wraca do 'spalonej' kryjówki, więc bylibyśmy tam bezpieczni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 -A skąd wiesz że możemy tam wracać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 - Dostałem wiadomość od Violet. Luna już stamtąd odleciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 -Ech... no dobrze... to możemy tam wrócić, chociaż się trochę boje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 - Nie bój się. - Shadow przytulił cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 -Postaram się...- powiedziałam przytulając brata. Zawsze lubiłam go przytulać.- To co kiedy wyruszamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 - Kiedy chcesz. - potargał ci grzywę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 -To może wyruszajmy nie długo. Nawet będąc duchem Changea przyprawiała mnie trochę o dreszcze mimo że była na swój sposób interesująca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 - Dobrze. Możemy nawet dzisiaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 -To na co czekamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 - Aż się odświeżysz i trochę zjesz. - pokazał ci kanapkę, którą trzymał magią. Z żonkilem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts