Nightmare Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 Shadow wszedł na Shade i razem wznieśli się w powietrze. Po kilku sekundach manewrowania między stalaktytami i stalagmitami dotarliście znowu do podziemnego królestwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Zaczęłam się rozglądać czy coś się zmieniło od naszego "wyjazdu" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 Kraina wyglądała tak, jak wtedy, gdy ją opuściliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 -Wiesz co Fire? Mam nadzieję że tym razem jest tu bezpiecznie bo nie marzy mi się ponowna ucieczka. -powiedziałam nadal siedząc przytulona do smoka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 Fire zrobił salto w powietrzu, upuszczając cię i łapiąc w ostatniej chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 -Ale ty się lubisz chyba ze mną droczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Fire osiadł przed wejściem do zamku. Shade zrobiła to samo. Przed drzwiami już stała Rainbow Fire i Violet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Zeszłam z Fire'ra i podeszłam do nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 - Cieszę się, że jesteście cali - powiedziała Violet z ulgą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 -No jakoś przeżyliśmy po tym spotkaniu z Luną które odbyło się w twojej sali tronowej- lekko zmarszczyłam brwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 - Wybacz mi, ale nie mogłam nic zrobić. Za to teraz mam plan na wszelki wypadek, gdyby Luna znowu chciała wpaść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 -A niby jaki?- powiedziałam z nutką nieufności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 - Spokojnie. Zamierzam dać wam obywatelstwo. Dzięki temu nikt ie będzie mógł was ot tak aresztować. Będzie wtedy potrzebować zgody całej rady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 -Dla mnie brzmi w porządku. -powiedziałam uspokajając się- Wybacz moją ciekawość ale kto jest w tej całej radzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 - Sześciu najważniejszych władców. Celestia, Luna, Discord, Król Gryfów, Wódz Zebr i Chrysalis. Dołączyli ją pomimo niezbyt dobrej reputacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 -Wow... a ty? Nie jesteś w radzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 - Staram się utrzymać istnienie swoje i tego państwa w tajemnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 -Rozumiem, ale mam jedno pytanie. Czemu nas wcześniej okłamałaś? Wiesz o czym mówię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Spojrzała na ciebie ze zdziwieniem.- O co ci chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 -Pomyślmy... mówiłaś że jesteś z rodu Ignisa... a jesteś jego siostrą. Tak samo jak siostrą Veritasa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 - A co miałam robić? - rzuciła i już z gorszym humorem ruszyła do zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Poszłam za nią -Powiedzieć prawdę. Ja bardzo źle przyjmuje kłamstwa, zwłaszcza takie większe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 - Widać, że w ogóle mnie nie znasz. - zamachała skrzydłami, nagle nietoperzymi i spojrzała na ciebie oczami ze smoczymi źrenicami. Wokół świat się zatrzymał. Po sekundzie wszystko wróciło do normalności.- Pewnie jesteście wyczerpani po podróży, prawda? - zapytała, jakby nic się nie wydarzyło. Machnęła rogiem i znalazłaś się w komnacie, w której wcześniej spałaś. Jednak stało tam już tylko jedno łóżko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Coś mi tu nie grało. Czułam że jest bardzo źle. Zaczęłam się rozglądać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 9, 2013 Autor Share Napisano Maj 9, 2013 Drzwi były przymknięte, a korytarze patrolowali strażnicy, jak zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts