Estherenn. Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Myślę,że ktoś prócz mnie musiał grać w tę grę kilka lat temu,a może nawet całkiem niedawno Ja kilka dni temu sobie ściągnęłam i przechodzę właśnie 9 level,przypominam dzieciństwo Dla tych,co nie kojarzą: podczas gry sterujemy kotem-piratem Pod koniec każdego poziomu zdobywamy na zmianę kawałek mapy,lub kamień szlachetny,który uzyskujemy po zabiciu bossa ^^ Jeśli ktoś chciałby pobrać grę,żeby przypomnieć sobie,jak to było,lub po prostu zagrać,to można znaleźć kilka wersji (językowych,z filmami lub bez itp.) >>Tutaj<< (strona jest całkowicie bezpieczna,sama to sprawdzałam) No i zapraszam też do dyskusji,za co lubicie grę,jakie są wasze ulubione poziomy,postaci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Znienawidzony poziom - podmorski z syrenami - ulubiony to mimo wszystko miasteczko z kanałami. Uwielbiałem tą grę kiedyś, teraz też w nią dość często gram. Nie potrzebowałem żadnych lepszych broni jak szabli i własnego sprytu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Ahhh pamiętam jak ta gra była pełniakiem w jakimś czasopiśmie. bardzo przyjemnie się w to grało, pewnie kiedyś znów w to zagram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Czasopismo to Cyber Mycha i stąd też jest moja wersja xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 21, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2012 Ja zawsze miałam wersję demo z jakiejś gazety właśnie no i pełną wersję od wujka ^^ A jak mi siostra zrysowała płytkę to pobierałam na stronie podanej w pierwszym poście ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek222 Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Eh, pamiętam cyber mychę... i clawa troszeczke... kilka lat temu się grało, a płytka porysowana... Dobre czasy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 porysowana płytka ale działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 ah dzieciństwo... i ta muzyczka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Yay,Estherenn zrobiła wątek o Claw'dzie!Do rzeczy:Kiedyś grałam...dalej pamiętam niektóre level'e.Chyba sobię ściągnę :DA tak z innej beczki to ostatnio miałam okazję zagrać w "Nikita Tajemnica Skarbu Piratów".Gra bardzo podobna do Kapitana,tylko tam jest lisica Nikita i świat jest w 3D Screen: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Gdy przygody kapitana Pazura(y? :djTyy:) miały swoją premierę ja nie wiedziałem co to jest komputer. Może kiedyś wypróbuję, o ile gra zadziała z Winzgrozą 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 NARESZCIE POWSTAŁ TEMAT O NAJLEPSZEJ GRZE WSZECHCZASÓW~ Em, to znaczy... Lubię tą grę Sama nie wiem, czemu tak lubię tą grę, pewnie dlatego, bo głównym bohaterem jest kot... Miałam dwie płyty z piracką wersją, jedna się zgubiła, druga nie działa, ale ściągnęłam z tej strony podanej w pierwszym poście. Potem odinstalowałam, jak wiele innych gier, żeby móc zainstalować GTA SA, ale się zacinało, więc odinstalowałam, i chyba znowu zainstaluję Kapitana :3 Ja zawsze używam Magic Clawa, najskuteczniejsza broń, a mam jej nieskończoność, bo zawsze gram na kodach Ulubiony etap to chyba pierwszy z miasteczkiem i pierwszy w lesie, a najbardziej wkurzają rzeczywiście te podwodne z syrenami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 bo zawsze gram na kodach :rarirage:Na kodach?! Jak dla mnie prawdziwa zabawa jest bez kodów,chociaż gdy ostatnim razem grałam (jakieś 3 lata temu) to nie umiałam przejść bossa z poziomu 10,zawsze mi brakuje zycia D; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Grę otrzymałem wraz z cyber mychą i szczerze mówiąc w tym czasie wolałem heros 3 choć miałem wtedy 4 lata albo 5 nie pamiętam dokładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byaku Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Ktoś jeszcze o tym pamięta Uwielbiam. Przeszedłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts