DarkShadow Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Witam Nie umiem dobrze rysować kucyków :F Ale pokażę cuś takiego: A to z digitala: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Ale ładne, choć w niektórych lekko oczy uciekają. Ile czasu zostało spędzone przy robieniu tego ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Grudzień 22, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2012 Dzięki A nie wiem, parę godzin? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 22, 2012 Share Napisano Grudzień 22, 2012 Łał widzę że lubisz zwierzęta. P.s jak patrzę na te rysunki to się cieszę że dałem ci pierwszego repa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 Dzięki Uwielbiam zwierzęta :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Wow, świetne prace. Pierwszy z pierwszego posta wyszedł ci słodko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Czasami robisz zbyt wielkie oczy i anatomia momentami dziwna ale tak to świetnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyless Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 ten pierwszy piesek jest świetny, a to jak pokazałaś, jak mu sie układa sierść miód na moje oczy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Grudzień 25, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2012 Dziękuję <3 Anatomia nie jest idealna, ale wciąż się uczę x3 Gify: A, to moja OC, Shadow x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 nie no super prace ten czarny koń najbardziej mi sie podoba :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 *patrzy na rysunki zwierząt* *kłania sie* :O Ucz mnie miszczu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Miód, Cud, Malina Wszystkie rysunki są piękne, widać że spełniłeś nad nimi wiele godzin. Gratuluje talentu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Snuff Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Po zobaczeniu pierwszego obrazka wypowiedziałem chyba najczęściej używane słowo w Polsce. Jestem pod wrażeniem powodzenia z kolejnymi artami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 (edytowany) Dziękuję :3 Edytowano Lipiec 18, 2013 przez DarkShadow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Jeśli Twoje rysunki są skromne to ja nie jestem Hrabiną (A wszyscy dobrze wiedzą że jestem xD) Twoje rysunki są olśniewające, te wilki są perfekcyjne, wszystko jest fajne, ale najbardziej ten czarny kot "dla blue" jest strasznie fajny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dziękuję <3 To dla mojej koleżanki, ma taki nick xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Świetne prace, tylko czasami zbyt duże oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Bardzo fajne rysunki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Dzięki taka bransoletka xD Robiłam też z napisami, ale nie mam zdjęć Np, metal, rock, Iga, Nelly, Blue, MPN xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Ciężko zrobić taką bransoletkę z napisem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Świetne rysunki! Tylko w niektórych z oczkami jest nie tak. Ale i tak są przecudne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Digitale nie są najlepsze, ale te ręczne... BOSKIE! Ja tam jakiegoś szczególnego problemu z oczami nie widzę, ale wszystkiego się nie dopatrzy xD. Naprawdę masz talent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 (edytowany) Wreszcie mam więcej czasu na rysowanie <: Ten miał być dorosły, a wyszedł szczeniak :F Nie umiem zrobić takich fajnych fałd na kocu :< A tego nie chce mi się kończyć D: Edytowano Lipiec 19, 2013 przez DarkShadow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 (edytowany) 6 Pinkie Pie jest po wrażeniem twoich rysunków. A ja razem z nimi Edytowano Lipiec 19, 2013 przez Zbysio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkShadow Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 yay ^^ dzięki :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts