Swahili Napisano Styczeń 31, 2013 Share Napisano Styczeń 31, 2013 Śliczny rysunek. Jak ja bym chciała tak rysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 2, 2013 Autor Share Napisano Luty 2, 2013 Na lewej stronie zasnąłem i się pogięła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Luty 2, 2013 Share Napisano Luty 2, 2013 Piękna Flutterka! I ten kapturek Twoje rysunki są serio piękne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 Lewa strona mi nie wyszla chcialem dodac napis "Dat Pizza" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Bardzo fajnie wyglądają te rysunki z tymi efektami ; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Ubóstwiam twój rysunek AJ, jest świetny. Bardzo dobrze cieniujesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 8, 2013 Autor Share Napisano Luty 8, 2013 ty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Fajna technika I wykonanie także świetne, coż tylko zazdrościć talentu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Next one Jak na moje standardy srednie, ale najlepsze jakie ostatnio mi wychodzi :F Przynajmniej jakoś wygląda @down Przyblizenie x1000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Śliczny rysunek, choć trochę niewyraźny. Jaka to postać? RD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 :O ......... to jest świetne cudne prace jesteś mistrzem ołówka czy czegoś tam czym rysujesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Całkiem ładne. Fajnie pocieniowane. Szkoda tylko, że zdjęcie takie niewyraźne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Rysunek jest wielkosci polowy palca, wiec to wszystko co moge powiedziec na temat wyraźności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ennus Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Cudne rysunki. Bardzo mi się podobają! (^_^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Chyba mi aparat sie psuje w komie :C @down Glownie dlatego ze najpierw to miala byc trixie ale ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 bardzo pienkne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Marzec 10, 2013 Autor Share Napisano Marzec 10, 2013 Złe jest [serio], lecz zostałem zmuszony żeby to wstawić, ze względu na to że nie mam siły ostatnio wstawać o 3 w nocy i rysować ... A jak już to jakoś mi się nie chce :/ Najlepsze z zeszytu [jedyny czas kiedy mogę to robić :F]: drugi też słaby :/ http://oi50.tinypic.com/1z148b6.jpg ~~111 post Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Rysunki są dopracowane. Podoba mi się ich cieniowanie. Całkiem spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 Super wyszło wg mnie, lecz wyraźność daje wiele do życzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheLunek Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Awsome Kxsu żeby rysować tak jak ty musze się jeszcze poduczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Dobra, na dziś zostawiam w takim stanie: http://i49.tinypic.com/10h6sxw.jpg jest to 1/3 części mojego Master Planu na art, i narazie wg. mnie zapowiada się wspaniale Świetne. Ogólnie arty masz naprawdę fajne. EDIT: Zobaczyłem Lyrę. F*CKING PERFECT! Nie cytujemy z IMG. ~Domine Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Moim zdaniem ładnie rysujesz. (mówi beztalencie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 Wreszcie jakieś komenty Dzięki za przypomnienie, ale takze sobie przypomniałem czemu porzuciłem ten projekt Uno, kartki tej juz nie mam, Po prawej stronie miaka być celestia na muffince, lecz nie wychodziły mi jak zawsze kopyta i nie chciało mi się Jakby się przyjrzec to prawie na każdym arcie pominąłem końcówki kopyt, a jak nie to akurat też art był brzydki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cornickos Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Świetne rysunki, naprawdę bardzo ładne Wrzucaj kolejne bo aż miło się patrzy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Marzec 18, 2013 Autor Share Napisano Marzec 18, 2013 NOWYYY Jest super A tutaj wersja z kolorkiem [gorsza] http://oi48.tinypic.com/xdse8y.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts