Kxsu Kxreq Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 Dawno nic nie wstawialem, ale trudno :/ Nikt nawet nie chce komentować Nie wiem skąd się wzieła ta twarz w środku ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Tyle rysunków a nawet jakiś hejter nie zhejci :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Może jakiś request Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 dA: http://kxsupony.deviantart.com/art/Vinyl-Scratch-392735427?ga_submit_new=10%253A1376335966 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Tak bardzo forever alone Kuskus :c Jak tak bardzo chcesz, to narysuj mi baranka coś.. hm... Narysuj mi Lunę, ale humanizację, bo ludziki wychodzą Ci jeszcze fajniej od kucyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 A mi baranka 8D (albo Turonia )Oczywiście jak byś miał ochotę^^ Ostatnia Vinyl wyszła bardzo fajnie i Lyra ,która jest bardzo urocza :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Sierpień 27, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2013 Speedart 10 minut na minimeecie warszawskim ^^, Niektórzy próbują mi wmówić że było 11 Narysuj mi Lunę, ale humanizację, bo ludziki wychodzą Ci jeszcze fajniej od kucyków - Co do tego, rysowałem przez 3 dni, i stwierdziłem że nic mi nie wychodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 0,5/10 i tak przegrałeś bo było 10+ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 :c Oj tam, przeżyję A Octavia ładna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Oh zapomniałbym..... PRZERYSOWANE. Have fun lyr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Wrzesień 22, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NightfallHeart Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 "Strasznie dupna mi wyszła od pasa w dół"~Lyr Po za kilkoma szczegółami jest dobre, ale przerysowane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Wrzesień 29, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Następny rysunek, zainspirowany linkiem od Losse Also, dzięki za jakiekolwiek posty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 WOW naprawdę świetna praca, czekam na więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Październik 25, 2013 Autor Share Napisano Październik 25, 2013 Zarys mojego nowego arta - Mavis Mermilion Papier A3, chciałem A2, ale nie zmieściłby mi się na stole z innymi rzeczami :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 to tak jak ci pisaliśmy na SB- nie rozcieramy paluchami przede wszystkim, nos wygląda jak wklęsły do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 No, Kuskus, dawaj, dawaj, coraz lepiej, kształć się dalej. :3 Jak zawsze fajne cienie. Lubię fajne cienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Październik 25, 2013 Autor Share Napisano Październik 25, 2013 nos wygląda jak wklęsły do środka. Taki jest styl rysowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Styl jest delikatnym zaznaczaniemm, do czego wystarczy umiejętność kreski. Tez rozcierania paluchami wymaga? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Zechcieje ktoś zkomentować? Nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Listopad 1, 2013 Autor Share Napisano Listopad 1, 2013 Mam nadzieje ze poprawiłem błędy xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Widać niechlujne odciski od tlustych paluchów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Styczeń 30, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2014 (edytowany) Policzki mi nie wyszly, ale rysowane na Fizyce więc da się wybaczyć i z czystym sumieniem mogę to wstawić xDNie wiem czemu mam tak przesuniętą twarz w lewo, ale oczy mam wywaliste xDPoprawiona wersja: Edytowano Styczeń 31, 2014 przez Kxsu Kxreq Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Nie lubię mangowych rysunków, choć co nie co dobrze Ci wychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts