Gość Arctic Fox Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 -Celestorze... -tak? *Na pyszczku Księżniczki widać smutek...zła nowina...* -Zapisz proszę do uczniów moje słowa... *biorę kawałek pergaminu* -Napisz proszę tak...albo daj..napiszę osobiście... Moi drodzy, niestety zajęcia ze mną nie odbędą się. Mam zbyt dużo obowiązków... postaram się przybyć i poznać Was...ale niestety to teraz niemożliwe. *podaje mi zwój i po jej policzku.... spływa łza* -Dlaczego płaczesz Księżniczko? *pytam zasmucony, widok jej łez sprawia że i ja zaczynam płakać* -Nie nic...dobrze wiesz dlaczego płacze... -Wiem... wszyscy wiemy.... Moi drodzy musicie uzbroić się w cierpliwość...przekażę Wasze podania... *smutek zalewa mi serce...szkoła bez Niej.....traci połowę wartości bo drugą połową jest jej siostra Księżniczka Luna...* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Grudzień 26, 2012 Share Napisano Grudzień 26, 2012 Ojj... Ksiezniczko nie smutaj ;(. Oswiadczam iż zapisuje sie do twojej klasy . Celestorze znajdź moje podanie i przekaz je Celesti Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Szczerze bardzo chciałam się zapisać do klasy księżniczki, lecz myślałam że to dla mnie ,,zbyt wysokie progi'' i że mnie nie przyjmie. Przykro mi że księżniczka nie będzie miała czasu. Ale my ją na tyle kochamy, by zaczkać nawet kucykowy wiek! Z pozdrowieniami dla Księżniczki Celestii Cup Hatte Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 Księżniczko! Chciałabym zapisać się do twojej klasy. Uczyć się o Magii Przyjaźni. Imię: Ignis Nazwisko: Calamity Miejsce pochodzenia: Appleloosa Płeć: klacz Gatunek: jednorożec Talent: otwieranie zamków za pomocą śrubokręta i spinki Zainteresowania: Wszelakie zajęcia techniczne, nauka Cechy szczególne: nosi ubranie w którym trzyma różne przydatne rzeczy Dodatkowe informacje: próbowała bardzo wielu rzeczy, żeby zdobyć cutie mark Dodatkowe umiejętności: słabo idzie jej magia, za to perfekcyjnie opanowała lewitację. Umie używać carów celowniczych. Nigdy nie miała zbyt wielu przyjaciół. Rodzina: starsza siostra Clodette Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Chciałbym się uczyć potężnej magii,Księżniczko, a jaka magia jest potężniejsza od magii przyjaźni? Proszę o możliwość nauki o przyjaźni. Imię:PiekielneCiastko Płeć: ogier Rasa Jednorożec Zdolności:szybkie czytanie, pisanie magicznych run, modyfikacja efektów ognia i jego wytwarzanie. Znaczek: spalone ciastko Miejsce zamieszkania: Flore Uczyłem się magii z książek wielu znakomitych jednorożców. Mam wprawę w pisaniu run i dawaniu im mocy. Umiem sprawić by ogień był zimny jak lód oraz łapać nim różne obiekty nie uszkadzając ich. Ale już się przekonałem że przyjaźń to najpotężniejsza magia, a przy tym najpiękniejsza. Dlatego chcę się jej uczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Witam Księżniczkę Celesię i chciałabym dołączyć do Twojej klasy. Nazywam się MoonSun i jestem pół-Podmieńcem. Znam się na magii, która jest wspierana przez miłość. Podanie do klasy Księżniczki Celestii: Imię: MoonSun Wiek: dorosła Płeć: Klacz Gatunek: alicorn Wygląd: Tutaj Miejsce urodzenia powstania: Changea (Kraina Podmieńców) Miejsce zamieszkania: Ponyville Charakter: Przy nieznajomych bywa nieśmiała, ale jeśli ktoś zadrze z jej przyjaciółmi, wróci do domu w gipsie. Rodzina: Mąż to Podmieniec, ma też dwa małe źrebaki, które użyły zaklęcia zmiany w kucyki. Jedna wygląda jak mała Celestia bez skrzydeł, a drugi jak mała Luna bez rogu. Życiorys (krótki) : Kiedyś była jedynym Podmieńcem, który chciał być zwykłym kucykiem. Włamała się pod postacią Celestii do skrzydła Starswirl'a Brodatego i w połowie spełniła swe marzenie. Niestety Celestia jej przerwała. MoonSun uciekła i ukryła się w Ponyville z zamiarem przeczekania gniewu Solarnej Księżniczki. Zaprzyjaźniła się z CMC. Dorastała wraz z nimi, ale ukrywała skrzydła. Dołączyła do CMC, ale miała już znaczek, także ukrywany. (Od teraz zmienione, ponieważ nie chcę zdradzać nieopublikowanej części.) Kiedy dorosła, poczuła, że nie musi być w pełni kucykiem aby mieć wspaniałych przyjaciół. Zdradziła swe prawdziwe oblicze i sprowadziła z Changei swojego ukochanego i założyła rodzinę. Po co przyszła?: uczyć się panować nad słońcem i księżycem, co jest na jej znaczku. Także przyszła aby zdobyć nowych przyjaciół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Księżniczko.*kłania się nisko* Chciałabym dołączyć do tej klasy. Imię : Sophie Nazwisko : White Płeć : Klacz Gatunek: Jednorożec Miejsce zamieszkania : Canterlot Talent : Panowanie nad żywiołem ognia CM : Płomienna różdżka Charakter : Odważna, mól książkowy (Simsy ) Uczyłam się magii głównie z książek,ale spotkałam także kucyki, które znały magię na wysokim poziomie i od nich także nauczyłam się paru przydatnych zaklęć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dizzy (Fkks) Voltner Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Witam, ja w sprawie podania. Proszę bardzo. Imię: Dizzy Nazwisko: Spark Płeć: Ogier Gatunek: Jednorożec Wygląd: O tutaj. Talent: Skradanie się, tworzenie przeróżnych iluzji. Cechy: Przyjacielski, nieśmiały. Miejsce zamieszkania: Manehatten. Coś od siebie: Otóż... zawsze chciałem wiedzieć, czym jest przyjaźń. Znam definicję tego słowa, sam kilka razy się z nią spotkałem, ale nigdy nie mogłem jej doświadczyć w większym stopniu. Chcę dołączyć do tej klasy i uczyć się o magii. Magii przyjaźni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Julia Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 To te zapisy są otwarte? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Tak, są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terra Sparkle Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Podanie o przyjęcie do klasy księżniczki Celestii. Imię:Terra Nazwisko:S. Płeć:Klacz Gatunek:Jednorożec Talent:Wyczarowywanie gwiazdek, gra na dwóch instrumentach, Zainteresowania: Zwierzęta, Muzyka, Książki (szczególnie fantastyczne), Miejsce zamieszkania: Ponyville Składam podanie do klasy by poznać tajniki magii. Mimo, że moje umiejętności są niewielkie, to wierze, że dzięki ciężkiej pracy, mogę wiele osiągnąć.[/align] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evening Sailor Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Imię: Earth Nazwisko: Nonex Płeć: Ogier Gatunek: Jednorożec Talent: Bardzo dobrze pochłaniam energię z otoczenia w którym się znajduję. Zainteresowania: Nekromancja, książki, muzyka. Miejsce zamieszkania: Podziemia Canterlotu Proszę o przyjęcie do twojej klasy Księżniczko Celestio. Chcę rozszerzać swoją wiedzę, lecz mam pewne ograniczenia. Do tej pory uczyłem się sam. Przeczytałem dużo książek o magii, jednak nie przedstawiono tam wszystkiego. Moja magia osiągnęła bardzo wysoki poziom, lecz od pewnego czasu stoję w miejscu. Chce się uczyć od najlepszych. Twój wierny poddany, Earth Nonex. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Republik Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Witam Jako nowy ogier w Equestrii chciałbym dolączyć do Uniwersytetu w Canterlocie do klasy Księżniczki Luny lub Księżniczki Celestii. Imię: Eclipse *z kucyko-łaciny Zaćmienie* Nazwisko: Moon Płeć: Ogier Gatunek: Pegazorożec Zdolności: Szybka nauka czarów i zasad, Opanowanie Latania i Magi podstawowej Miejsca zamieszkania: Canterlot Informacje dodatkowe: Jestem miłym, przyjacielskim ogierem, innym zwykle łatwo się ze mną zaprzyjaźnić Zwracam się z szacunkiem i najwyższą powagą o dołączenie do jedenej z klas. Dołączenie do Akademi było i jest moim marzeniem. Jeszcze raz proszę o rozpatrzenie mojego zgłoszenia Podpisano - Eclipse Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Witam. Droga Księżniczko Celestio bardzo chciałabym dołączyć do tej klasy i uczyć się o magii przyjaźni. A oto podanie : Imię: Amber Nazwisko: Royal Miejsce pochodzenia: Canterlot Płeć: klacz Wiek: 18 lat Gatunek: Alicorn Talent: Magia Charakter: Odważna, miła, rozważna oraz przyjacielska. Zainteresowania: Muzyka i czary Dodatkowe informacje: Bardzo dobrze idzie jej magia, szczegulnie lubi zaklęcia efektowne i silne. Bardzo ładnie śpiewa. Jest oczytana i miła, bardzo poważnie podchodzi do nauki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Trudna decyzja. Trudne pytanie. Mimo to mam zamiar na nie odpowiedź. Mimo iż jednym z moich marzeń jest dzień w Equestrii, wybrałabym dzień z przyjacielem. Okazja do rozmowy, do wymiany doświadczeń, do pośmiania się trochę...śmiech, właśnie. Ja nie śmieję się bardzo często. A spotkanie z przyjaciółką daje mi śmiech. Dlatego właśnie nie wybrałabym jednego dnia z moich marzeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Equestria... Moje marzenie odkąd poznałam MLP... Jednak... Przyjaciele są ważniejsi, nawet marzenia odchodzą na drugi plan. Wolałabym spędzić czas z moją BFF. Przy niej mogę być sobą, nie ukrywać, że lubię pokemony czy MLP... Nie mogę tego robić w szkole, ponieważ od razu by się ze mnie śmieli i pogorszyłabym swoją, już i tak złą, reputację. Jednak, gdyby była taka możliwość, zabrałabym ją do Equestrii i pokazałabym zalety tego świata, abyśmy miały jeszcze jeden wspólny temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Edit: Moim marzeniem jest Eqestria, jednak gdybym miała wybrać między przyjacielem, a Eqestrią wybieram przyjaciela, musiałabym go oddać, a to nie należy do rzeczy przyjemnych... Przyjaciele i marzenia sa najważniejsze, to trudna decyzja, ale brzmi ona w ten właśnie sposób. P.S. Wybaczcie za Edit, wcześniej źle zrozumiałam pytanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spectra Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Hmm.. Z jednej strony spędzenie czasu z przyjacielem może mi zastąpić wiele rzeczy , to poznawanie ich też sprawia mi wielką radość. Moją BFF znam od dziecka, a oddając wszystko musiałabym oddać i ją. W Equestrii mogłabym zdobyć ich więcej przyjaciół ale ta jedna jest dla mnie wyjątkowa i spędzanie razem czasu jest równie wyjątkowe jak i ona. Więc wolałabym oddać wszystko co mam i spędzić jeden dzień z moją najlepszą przyjaciółką niż spędzić go w Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reven Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Jeśli jest jeszcze możliwość chciałem złożyć podanie. Imię: Reven Płeć: Ogier Gatunek: Alicorn CM: klucz francuski Pochodzenie: Canterlot Talent: Tworzenie wynalazków Zainteresowania: Magia, sport, technika, elektronika, informatyka Cechy szczególne: zawsze mam przy sobie tablet i śrubokręt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terra Sparkle Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Myślę, że gdybym miała wybrać to wybrałabym przyjaciela. Tych prawdziwych mam niewielu i za zadne skarby świata bym ich nie oddała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Ja bym wybrał przyjaciela, bo można z nim pogadać, pośmiać się i w razie potrzeby pomoże. Nawet jeden dzień w Equestrii nie jest wart wszystkich moich rzeczy, poza tym człowiek w tej krainie budził by strach, ciekawość i kucyki nie dały mu by żyć (tak jak kosmitę w niektórych filmach SF, zabrali by go do jakiegoś laboratorium. Brrr...) A kolega nie zrobi ci krzywdy. To tyle. Ups. Zapomniałem przed tym napisać podania. Mogę go napisać teraz? Dobra dopisze tutaj... Imię: Jacob Płeć:Ogier Gatunek: Alicorn CM: CM Pochodzenie: Niewiadome Talent:magia i szybkość Zainteresowania:Magia, książki i pisanie. Cechy szczególne:Zawsze ma przy sobie pewno zdięcię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reven Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Z jednej strony dzień w Equestrii na pewniaka będzie super, ale z drugiej strony muszę oddać wszystko, co wiąże się z utratą przyjaciół. Więc mówię "do widzenia" pierwszej opcji, bo wolę mojego przyjaciela z którym mam zawsze wielki ubaw i nigdy nie odstawiłbym go na bok abym mógł spełnić moje marzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunar Republik Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Decyzja jest bardzo trudna Ale ja wolałbym spędzić dzień z przyjacielem. A dlaczego pewnie myślicie juz wam mówie rzeczy materialne szczęscia nie dają a prawdziwy przyjaciel potrawi poprawić humor, rozweselić i pomóc w wielu sprawach.Jeden dzień z przyjacielem to moment do poznania sie blizej pogadania o swoich sprawach problemach i zwycięstwach zyciowych. Właśnie dlatego wolałbym 1 dzien z przyjacielem : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 MoonSun pokłoniła się wychodzącej królowie, a potem wyciągnęła laptopa. Rozległ się charakterystyczny dźwięk GG. - Wiesz co? Przyjęła mnie! - bazgrze z uśmiechem, po czym wyłącza komputer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 (Zadowolony z widoczną ulgą pokłonił się wychodzącej królowej. Potem po cichu powiedział) Wreszcie dostałem się do jakiejś klasy. (I wyszedł z uśmiechem na twarzy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts