DiceMan321 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 -wszystko dobrze, dziękuje- *zabiera klucze na których narysowane jest coś takiego* ╔══╦╩╗ ╠══╬═╬A ╠══╬E╬B ╠══╬F╬C ╠══╬G╬D ╚══╬═╝ END Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChOmIk Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 -Powinienem się przedstawić , ale teraz myślę, że lepiej będzie jak mnie poznacie na biwaku! Wezmę banany! Dobrze, że inhalator się znalazł ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Różowa Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 -Myślę, że żyję. Aha, biwak! Wezmę...ummm...CZEKOLADĘ BECAUSE CZEKOLADA PRZEDE WSZYSTKIM, trochę pieniędzy...(tu spojrzała na DiceMuz) zapasowy inhalator i koc i namiot. I może jakąś książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - Biwak? YAY! Kochamkochamkocham biwaki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiceMan321 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 -Może by tak scyzoryk i 30 groszy wystarczy zobaczycie- http://2.bp.blogspot.com/-Dpm-zEs4cHw/T23NSciyLTI/AAAAAAAACco/LzqH_qVJ-qU/s1600/challenge-accepted-wyzwanie-przyjete-mem-rage-comics-ikona.jpg *Patrzy w niebo jakby robiła retrospektywę* -Podróżowałam z wozem gdzie był: koc, podusia, gramofon, kuchenka polowa. Miałam 2 psy umiem sobie poradzić YEA- *Mówiąc YEYA podskakuję i idealnie spada na siedzenie* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 "Mi jako zagorzałemu podróżnikowi wystarczy mój nóż, sakwa i kilka owoców dla malucha. Chociaż mój hamak też by się przydał" - zamyślał się kuc i począł się pakować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 - Nic nie pobije mojego nowego Gumowego Noża Niesamowitości! - Loud zaczyna wymachiwać zabawką. W pewnym momencie zacina się na kopycie - Ale... Jak to możliwe?... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiceMan321 Napisano Marzec 6, 2013 Share Napisano Marzec 6, 2013 -Magia!- DiceMuz wstaje zabiera nóż podchodzi do okna i zaczyna robić rysy -Ktoś wsadził tam prawdziwy meta...DISCORD!- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Różowa Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Crystally, nadal leżąc na podłodze, wykrztusiła tylko: -Oż ty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amelia Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 CO BY TU WZIĄĆ...... już wiem!Zestaw surwiwalowca ,zestaw przetrwania i ...............BABECZKI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legolas Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Jestem gotowa i spakowana na przygodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Discord by czegoś takiego nie zrobił. To pewnie jeden z Noży Władzy. Może nawet Jedyny Nóż. Zdarzały się już takie przypadki - Loud zaczął obracać nożem szukając napisu "Jeden, by wszystkimi rządzić, jeden, by wszystkie odnaleźć, Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać." Z radością podśpiewywał pod nosem - Będę niepokonany,tralala....- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 - Nóż Władzy? - oburzył się Funny Mane - phew! - Ten dziwny sprzedawca podejrzanych artefaktów imieniem Ghoullum oszukał mnie mówiąc, że nadaje się do bitwy na miecze świetlne, ogólnie przyjętej masowej eksterminacji istot pozaziemskich, a nawet niszczenia światów - powiedział zirytowany ogier - ale okazałem się zbyt łatwowierny i kupiłem zwykły Nóż Władzy! *westchnął* - To chyba lekcja dla mnie: zawsze sprawdzać, czy nabyty przeze mnie Potężny Ekwipunek Zniszczenia spełnia wymogi Unii Equestriańskiej - kiedy skończył mówić, odwrócił się do Louda - przepraszam, że podarowałem ci taki wadliwy chłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Laud zdaje się słyszeć wypowiedź Funny Manea lecz na nią nie reaguje: - Nie przejmuj się tym, co o tobie mówi skarbie. Jesteś piękny. Najlepszy. Mój skarb. - Loud tuli i gładzi Nóż Władzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 - Widzisz, skarbie? Nikt nic nie pisze, bo wszyscy są pod wrażeniem twojego piękna. ALE ON JEST MÓJ! Mój skarb... - Loud zaczyna coś do siebie mruczeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 "Zabawimy się trochę?" Powiedział mi telepatycznie Kiti Spojrzałem na smigolowatego Loud'a i pomyślałem, że zabawa z liskiem wyjdzie mu na dobre "Jedziesz mały" Na efekty nie trzeba było długo czekać. Biały lisek szybko podbiegł do Loud'a i czmychnął mu nóż z jego kopyt. Po czym uciekał jak szalony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - SKARBIEEE! - Loud łapie za pomocą magii liska i wyrywa mu nóż - Szczur chciał mieć skarb dla siebie?! Ja pokarzę szczurowi! - zdejmuje cylinder i czegoś w nim szuka - Wysadzimy szczura, prawda skarbie? Wysadzimy i już nie zabierze skarbu od Louda. - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Mały lis wyczuł niebezpieczeństwo. Rozpalił swój ogon jako ostrzeżenie dla agresora. Gotowy jest zmienić się w kulę ognia i zaatakować Loud'a. Zanim dojdzie do jakiejś burdy w klasie, postanowiłem podejść do obłąkanego kuca i trzepnąć go przednim kopytkiem w twarz , tak jakbym miał budzić nieprzytownego. "Uspokój się, ten nóż nie jest wart wysadzenia klasy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 - Klasa dobra, klasa dała Loudowi Nóż. Ale szczur chciał zabrać, wysadzić tylko szczura! - Loud wyjmuje pęk petard. - Kolega pomoże. Kolega obwiąże tym szczura, ja przytrzymam gryzonia. Potem podpalę i szczur zrobi "Bum!". Jadł kiedyś pieczonego szczura? - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 "..." . . . "Kiti bierz go" Lisowi nie trzeba było dwa razy mówić. Zmienił się w kule ognia i zaatakował Loud'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Loud bawił się ogniem od zawsze, instynktownie pokrył kopytka powłoką ochronną Chwycił Kitiego i przytrzymał go. Później wzniósł go przed siebie za pomocą magii. W tym momencie iskry wpadły do wciąż stojącego na ziemi cylindra Louda. Kuc zdążył tylko powiedzieć: "To będzie ciekawe", potem wybuch rzucił go i liska na przeciwległe ściany. Pokój został pokryty brokatem, kisielem, naklejkami. Powietrze wypełniło się dymem, proszkiem na kichanie i fajerwerkami. Loud opadł na podłogę i zaczął na przemian śmiać się i kichać. Zaczął się śmiać jeszcze głośniej gdy zauważył, że jego ukochany Nóż rozpękł się na dwie części - ostrze i rękojeść. - Mówiłem do siebie, słyszeliście?! Mówiłem do siebie! - Louda ze śmiechu rozbolał brzuch - Nigdy nie będę sam ze swoją schizofrenią. I jak teraz fajnie wygląda ten pokój! - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Ja i mój lis także poczęliśmy się śmiać będąc upaćkanymi różnokolorowym kisielem. Takiej ubawy nie miałem, od kiedy spędziłem noc w Jaskini z gazem rozweselającym. "Może i schizofremik, ale fajny z ciebie chłop" - klepnąłem Loud'a po plecach. "Ciekawe tylko kiedy my jedziemy na ten biwak =3" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amelia Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 Klacz podeszła do palącego się liska OOOOO ogień!Chce ktoś babeczke ja już piekę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiceMan321 Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 DiceMuz obserwowała wszystko z ławki -Z kim ja żyj....Kisiel mniaam truskawka- DiceMuz oblizała całe ciało..całe językiem -Pycha- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 10, 2013 Share Napisano Marzec 10, 2013 MoonSun zdążyła postawić przed sobą tarczę, więc nie została ochlapana. Popatrzyła na wszystko i magią uformowała kisiel w niewielkie placki, porozrzucane po całej klasie. - Smacznego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts