Czarny Templariusz Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Ciekawie się zaczyna, szkoda że od razu nie skończyłeś. Czekam cierpliwie na dalsze części. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 Postaram się napisać zaraz po powrocie z Otwocka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Trzymamy cie za słowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 W trakcie podróży z Otwocka, wpadłem na pomysł. Do was należy, czy go wykorzystać, czy też sobię darować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 A jaki to pomysł ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Rzuć okiem na 1 stronę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Ja nie mam nic przeciwko. Dość często spotykam się ze wplecionymi clopami w pewnych ficach. Jeżeli czujesz się w tym dobrze spokojnie możesz to zaimplementować do opowiadania. Edit: Jak dodasz clopa do fica to biedna administracja nie będzie wiedziała do którego działu cię teraz przenieś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PumpkinWave Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Powiem ci tyle: Nie ograniczaj się! Jeśli chcesz wpleść clopa - rób to śmiało, byle by te sceny nie zaniżały poziomu całego fanfica, a uwierz można tak napisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Zależy kto będzie w rolach głównych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Zgodnie z obietnicą, macie kolejny rozdział. Miał być wczoraj, ale nie miałem internetów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Z racji tego' date=' że trafiłem do panteonu +18 to mogę się na luźno zapytać. Czy chcecie cloprozdziały, czy omijać miłość?[/quote'] Witam zapowiada się coraz ciekawiej. Moim zdaniem jeżeli rozdziały miłosne nie będą"sztuczne i na siłę przyklejone do tekstu" tylko będą go uzupełniać i rozwijać akcję. To jak najbardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lajkonik Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Nadszedł czas bym i ja się wypowiedział. Fic świetny, dobrze rozwijasz fabułę (tempo itd), potrafisz zainteresować czytelnika. Śledzę Twojego fica regularnie od jakiegoś czasu i nie żałuje Co do pytania to zgadzam się całkowicie z powyższym przemówcą (grik1). Chociaż wiem że pisanie kolejnych rozdziłów nie jest łatwe i że czasu też sporo nie masz, czekam z niecierpliwością na kolejne rozdziały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Templariusz Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 Wyszedł ci świetny rozdział (choć za krótki moim zdaniem, lecz nie przejmuj się tym. Przyzwyczaiłem się do czytania długich opowiadań), akcja bardzo dobra, świetne tempo, ciekawa fabuła (ps. pomysł na narkotyk wziołeś z Raibow Factory czy co?). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 Wyszedł ci świetny rozdział (choć za krótki moim zdaniem' date=' lecz nie przejmuj się tym. Przyzwyczaiłem się do czytania długich opowiadań), akcja bardzo dobra, świetne tempo, ciekawa fabuła (ps. pomysł na narkotyk wziołeś z Raibow Factory czy co?).[/quote'] Może... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Luty 20, 2013 Autor Share Napisano Luty 20, 2013 Uwaga. Mogę wam dać znać, że rozdział XX będzie miał ok. 30 stron. Niestety nie moge spojleroeać o czym będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Templariusz Napisano Luty 21, 2013 Share Napisano Luty 21, 2013 Dopiero co wstawiłeś rozdział XVI cz.2 a do XX jeszcze sporo drogi (znaczy sporo stron). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 23, 2013 Share Napisano Luty 23, 2013 Na kiedy planujesz następny rozdział ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Na kiedy planujesz następny rozdział ? Na teraz. AKTUALIZACJA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Super rozdział bardzo mi się podoba tylko trochę krótki. Ale ten pierwszy sen był mocarny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Fajnie było się pośmiać . I trochę ciężkiego klimatu też się znalazło. Biedny wie co go czeka. Gdyby nie wizja od razu by się zakochał, a tak chce się powstrzymywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Templariusz Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Niesamowity rozdział, ciekawie sie zapowiada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skeeper Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Moje domniemania sie chyba spełnią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trahall Napisano Luty 24, 2013 Autor Share Napisano Luty 24, 2013 Moje domniemania sie chyba spełnią. Pff...chciałbyś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grik1 Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Historia się rozkręca, ciekaw tylko kiedy Kamil sponifikuje się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2013 Share Napisano Luty 24, 2013 Zaczyna sie robić ciekawie. Ciekawe czy Kamil sie sponifikuje jak to napisał kolega wyżej, a i kiedy następny rozdział ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts