FreeFraQ Napisano Marzec 7, 2012 Share Napisano Marzec 7, 2012 - Ja tam już dałam spokoj... - powiedziałam cicho... - Ivy ma racje... przestańmy sie kłucic, bo do niczgo nie dojdzie. - odrzekłam spokojnie. Po czym położyłam się na ziemi, patrząc czy aby na pewno nie leże na niczym co należało do towarzyszy, nie chciała bym się tłumaczyć z krwi na ich rzeczach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Confetti Napisano Marzec 9, 2012 Share Napisano Marzec 9, 2012 Po pierwsze wybaczcie, że dopiero dziś odpisuję ale jak wam (mam nadzieję) wiadomo kilka adresów IP dostało ostatnio bana - między innymi mój. Ban ten nie był jednak wymierzony w moje konto i dziś udało mi się sprawę wyjaśnić. ______________ - To idziemy? Naprawdę chce mi się spać. Możemy wszystko sobie wyjaśnić rano. - Starałem się mówić tak spokojnie i opiekuńczo jak tylko umiałem. - Po raz pierwszy od pewnego czasu zgadzam się z Huskiem. Chociaż trochę go poniosło z tym bachorem i bezużytecznością - mówiąc to spróbowałem się delikatnie uśmiechnąć żeby udobruchać Creamy. - "Ech, może być ciężej niż sądziłem, same zakute łby... ze mną na czele." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts