Anathiela Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 O co chodzi z tymi krajami? Świetne prace, zajrzyj w mój temat, tam praca ode mnie dla Ciebie, droga Pani MRs. Octavia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 29, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2013 To jest takie anime o krajach Ojeju,przepraszam jakoś mi wyciekło z głowy ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 30, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Rumuńska RD powraca! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 30, 2013 Share Napisano Kwiecień 30, 2013 Wygląda bosko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Tamta wcześniejsza ładniejsza. Czym rysowane? Zgaduję, że jakimś miękkim ołówkiem lub węglem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Śliczniusia, ale jeszcze jeden rysunek i uśmiech rozerwie jej szczękę PS. Pożycz melona Daszzz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Zajedwabiste.. Ten uśmieszek aka. Panda-żyd mnie rozwala.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 rysowane ołówkiem nieznanym Nie ma nic na nim napisane ._. Śliczniusia, ale jeszcze jeden rysunek i uśmiech rozerwie jej szczękę PS. Pożycz melona Daszzz Ząbki pokazać trzeba A gdzie "po proszę"? a tu macie ją w digitalu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 3, 2013 Autor Share Napisano Maj 3, 2013 ehe... a tu Ukraina~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Przyznaj się. Masz tableta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Przyznaj się. Masz tableta. No brawo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 26, 2013 Autor Share Napisano Maj 26, 2013 Przyznaj się. Masz tableta. A czy ja zaprzeczam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 twoje rysunki są extra jesteś po prostu zarąbista w rysowaniu, kiedy kolejne prace bo nie mogę się doczekać :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 narysuj mi dziadyge. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 narysuj mi dziadyge. jakieś specjalne życzenia do niego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 hmm...ma być starą dziadygą w okularach Chorego Portiera i nie kucykiem, ze sznurkami od prania do zabijania innych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Jako że twoje prace są iście zacne PRAGNĘ abyś narysowała mi Baiken z Guilty Gear (bez różnicy czy kucz czy cłowiek). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 13, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2013 Jako że twoje prace są iście zacne PRAGNĘ abyś narysowała mi Baiken z Guilty Gear (bez różnicy czy kucz czy cłowiek). Jak mi się uda,to spróbuje A na razie dokończyłam po miechu jakieś AT z koto-borsukiem 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Masz wiadro i dla mua? Te obrazki są takie cudowne i urocze. Nie próbuj iść spać bo Ci w nocy przyjadę talent ukraść. Zwłaszcza rysujesz świetnych ludzi. No i świetne Lampy. I kto cię nauczył cieniować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Yay! W końcu coś nowego i to jeszcze tak cudny i uroczy kucynek 8D +pkt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Takes Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 wow ślicznie wygląda twoje kolorowanie *.* tez tak kcem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 15, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2013 Masz wiadro i dla mua? Te obrazki są takie cudowne i urocze. Nie próbuj iść spać bo Ci w nocy przyjadę talent ukraść. Zwłaszcza rysujesz świetnych ludzi. No i świetne Lampy. I kto cię nauczył cieniować? Jakie wiadro? Masz zamiar przyjść,da? Ludzi?Oh,stop it~ ♥ I tak wiem że to nie prawda~ Cieniować sama się nauczyłam. Yay! W końcu coś nowego i to jeszcze tak cudny i uroczy kucynek 8D +pkt Dziękuje Turoń ^o^ wow ślicznie wygląda twoje kolorowanie *.* tez tak kcem! Bardzo Ci dziękuje,zawsze mi wychodzą te kuce takie "na lakierowane" i świecące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 17, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2013 A teraz taka tam Amerykańska Rainbow Dash nabazgrana na kartce. Tam miała być flaga "United State Of America" ale coś nie wyszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 17, 2013 Share Napisano Sierpień 17, 2013 Zdefiniuj nabazgrana . Dlaczego zawsze, kiedy myślę, że jestem na dobrej drodze do dobrego rysowania, ktoś musi zarzucić artem, który miażdży moją samoocenę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts