Ryś Raindrops Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Przecudne ;_; Nie wytrzymam :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Przecudne ;_; Nie wytrzymam :O nie giń proszę ;_; niedługo chyba wstawię Wipa :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Nie mogłabym zginąć, muszę zobaczyć kolejne prace ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Nie mogłabym zginąć, muszę zobaczyć kolejne prace ;_; Majne DA :3 http://golden-fly.deviantart.com/gallery/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 o, watch'ne Cię^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 o, watch'ne Cię^^ QAjsdkcdaskcnfaskcnfjassqkasn ♥♥♥♥ Dyikuje Q.Q Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Marzec 12, 2013 Share Napisano Marzec 12, 2013 Jak powszechnie wiadomo Tavi ma najsłodszy styl rysowania na świecie Wiesz, co ja sądzę o Twoich rysunkach, a zwłaszcza o jednym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 Jak powszechnie wiadomo Tavi ma najsłodszy styl rysowania na świecie Wiesz, co ja sądzę o Twoich rysunkach, a zwłaszcza o jednym Dziękuje Kiciu ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Sliczne, jak zawsze z reszta. A jak ram moj request? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 Sliczne, jak zawsze z reszta. A jak ram moj request? ^^ Dziękuje Bello ^^ w toku A może być headshot? będzie lepsze na Avka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Jak tam sobie chcesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 Jak tam sobie chcesz Dobrze ale potem nie bij ;__: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 15, 2013 Autor Share Napisano Marzec 15, 2013 Nowość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 o nie faje pali D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 o nie faje pali D: bo może Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magpie Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 ciekawe jak ona to trzyma xd Ładnie, aczkolwiek ten dym "brudzi" całą pracę że tak to określę. Fajna fryzura Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 bo dym papierosowy wszystko brudzi D: Palenie jest złe, (jakby co jestem antypalaczem^^) ale praca mimo faja ,fajna jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 ciekawe jak ona to trzyma xd Ładnie, aczkolwiek ten dym "brudzi" całą pracę że tak to określę. Fajna fryzura Kuce mogą więcej niż myślisz xd No nie wiem ale ten był był zamierzony dzięki ♥ bo dym papierosowy wszystko brudzi D: Palenie jest złe, (jakby co jestem antypalaczem^^) ale praca mimo faja ,fajna jest ja też jestem anty ale ja nie chce mieć idealnego OC Dzięki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 nie-idealność jest bliższa idealności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 nie-idealność jest bliższa idealności D: jak to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Moja stara Twi ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 16, 2013 Share Napisano Marzec 16, 2013 Nice ^_^ Ja bym lepiej nie umiała xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 16, 2013 Autor Share Napisano Marzec 16, 2013 Nice ^_^ Ja bym lepiej nie umiała xD fenk ju ale zepsułam jej kark taki wygięty xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Tradycyjne techniki też wychodzą Ci zacnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Marzec 17, 2013 Autor Share Napisano Marzec 17, 2013 Tradycyjne techniki też wychodzą Ci zacnie Dziękuje zepsułam jej tylko kark x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts