chari-san Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Oto część moich rysunków: Memento Maury Memento Maury2 Crescent Blackwing i Luna Rainbow's End Pub Shadington Crystal Vial's House Cmentarz Spektakularna ucieczka Wszystkie te rysunki sa ilustracjami do fanficu, pisanego przez mojego chłopaka (nie wiem, czy mogę zlinkować tego fanfica). Enjoy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scalefrom_pl Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Super, nie ma się do czego przyczepić. Najbardziej mi sie podoba karczma i cmentarz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Łoł :O Lubię ten styl! OC Goth? Mam rację? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Ale zajebiste rysunki, są rysowanie w świetnym stylu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Łoł :O Lubię ten styl! OC Goth? Mam rację? Tak, kucyk Goth Zwykle lubi gdy ciągle pada Dlatego nie "sprząta" chmurek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DatPony Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Cóż. Tylko pozazdrościć i nic więcej. Bardzo podobaja mi się tła, w szczególności to z airshipem (FF IV ) i miasteczko. Jeśli masz DA - poproszę o adres Obligatoryjny watch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Niesamowite i co tu dużo mówić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Cóż. Tylko pozazdrościć i nic więcej. Bardzo podobaja mi się tła, w szczególności to z airshipem (FF IV ) i miasteczko. Jeśli masz DA - poproszę o adres Obligatoryjny watch. http://chari-san.deviantart.com/ I dzięki wszystkim za pochwały ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Świetny masz styl, lubię taki. Widzę, że dobrze wychodzą ci też tła. Masz ode mnie watch'a na dA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Świetny masz styl, lubię taki. Widzę, że dobrze wychodzą ci też tła. Masz ode mnie watch'a na dA. Dzięki ^^ A zawsze myślałam, że tła mi wychodza do kitu xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Świetne... nie umiem inaczej tego skomentować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Powiem tylko jedno: JESTEM TAK BARDZO FATALNA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Powiem tylko jedno: JESTEM TAK BARDZO FATALNA Hej, masz 13 lat. Ja mam 9 lat więcej. W Twoim wieku nie rysowałam jakoś super (z resztą na DA możesz sprawdzić). Masz dużo czasu. Pamiętaj, dużo rysuj i ćwicz. Ja z koleji też załamuję się moim poziomem, bo ciągle się porównuje do lepszych. Ale to dobry motywator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Dzięki ^^ A zawsze myślałam, że tła mi wychodza do kitu xD To zobacz sobie moje tła XD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Zapomniałam jeszcze o okładce ala wektor: (tło nie moje) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chay Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Pyski u samców są zbyt duże, a ta zielona klacz ma mega dziwny wzrok. Ale ogółem ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Pyski u samców są zbyt duże, a ta zielona klacz ma mega dziwny wzrok. Ale ogółem ładnie To był mój pierwszy rysunek kucykowy i to w takim niby wektorowym stylu. Wiem, że nie jest najlepszy Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Tła akurat są piękne. Za to proporcje jak po awarii reaktora, szczególnie to. Ten sterowiec - zapisywałbym Co do proporcji... Każdy ma swój styl, choć prawda, ten nie jest najlepiej narysowany. Proporcje nie mogą być zawsze identyczne jak te z odcinków. Ja np. tak nie lubię. Zawsze rysuję trochę dłuższe szyje i trochę za duże pyszczki (czy co one tam mają). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dark-b Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Wymiatasz, ile już w tym siedzisz, jeśli można wiedzieć ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Świetne prace, jedne z lepszych na forum (moim zdaniem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Wymiatasz, ile już w tym siedzisz, jeśli można wiedzieć ? W tym w sensie rysowaniu kuców cz w ogóle? Kuce jakoś... pół roku? A rysuję całe życie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Najnowsze: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Spiderman . Boski rysunek, Luna ma słodkie kapcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 WOW ! Po prostu WOW! Nie znam się na jakiś kryteriach czy coś takiego ale to mi się po prostu bardzo podoba ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chari-san Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Dziękować ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts