Moonlight Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 (edytowany) Wypadało by się przywitać: Witam serdecznie ! Długo zbierałam się by wstawić tu moje prace. Osobiście uważam, że są przeciętne, ale ja mam bardzo niską samoocenę P.S.: Rysuję ołówkiem i kredkami, czasem węglem. Na początek chciałabym pokazać wam moją pierwszą pracę przedstawiającą "kucyka", którą narysowałam rok temu. (Ratunku, co to jest!?) A to ten sam kucyk narysowany przed chwilą To na razie tyle. Dziękuję za uwagę. Edytowano Kwiecień 29, 2013 przez Moonlight 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Fajny masz styl, a ten 2 rysunek super jest! Czekam na więcej parc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 2 rysunek wymiata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dark-b Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Świetne, bardzo mi się podobają kolory to są kredki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 2 rysunek wymiata Zgadzam się z tym w 100%-tach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Widać zacny postęp . Proponowałbym przykrócić nieco ucho i nadać więcej kształtu korpusowi, poza tym jest super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Szczerze, nie spodziewałam się takich pozytywnych odpowiedzi. Tak to są kredki No to może teraz coś związanego odrobinę z moim stanowiskiem. Ten rysunek wykonałam krótko po zostaniu regentką Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Piękne rysunki, japuszko w świątecznej czapce xDD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Świetne, długo zajmuje wykonanie takiego rysunku za pomocą kredek ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 Hmm...zależy od wielkości i poziomu trudności rysunku. Mi zajmuje to od 20 min do 2,5h Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 A dałabyś radę narysować Chrysalis tym sposobem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yebać to gunwo DORoŚnijcie Napisano Grudzień 29, 2012 Share Napisano Grudzień 29, 2012 Nie no muszę to napisać! Masz talent dziewczyno to widać. Chciałbym umieć tak rysować. Jak możesz wstawiaj więcej prac bo jest co oglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Grudzień 29, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2012 @Nogalik- Mogę spróbować, zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam jeszcze kilka prac w zapasie, więc mogę dać kolejną. Oto rysunek wykonany na zamówienie MacTavisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Wow, nie wiedziałem że Ty tak genialnie rysujesz ^.^ Długo już się tym zajmujesz? Kurde ja jak zacznę rysować, to oczy krwawią xD. Ale dobrze ja już się zamykam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Lubię rysować, robię to w każdej dłuższej wolnej chwili. Ćwiczenie rysowania kucyków zaczęłam w te wakacje, choć pierwsze kucykowe rysunki powstały duuużo wcześniej, ale są takie koślawe, że schowałam je w encyklopedii, by nigdy nie ujrzały światła dziennego Skaner odmówił posłuszeństwa, więc Chrysalis wstawię później. Teraz musicie zadowolić się rysunkiem mojej OC, Moonlight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Bardzo mi się podobają te kolorki. Świetnie dobrane kolory epicko. Tylko trochę te skrzydła jakoś nie tako. Ale ujdą.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Jedyne co Ci nie wyszło to skrzydła, reszta jest świetna Ps: Nie mogę się doczekać Chrysalis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 zacnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 No moje zdanie znasz, więc nic mówić nie muszę.... To wystarczy. Może pokażesz inne rysunki, które ja widziałem? Albo narysujesz ponownie to, czego podobno "nie umiesz/możesz". No i oczywiście czekam na więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Chrysalis skończona, nie wiem czy o ten sposób chodziło. Najwyżej narysuję jeszcze raz Gdy 6-cio letni kuzyn przestanie mnie męczyć, żebym go narysowała, wstawię więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Super ten rysunek, choć sądzę że powinna mieć większe skrzydełka.XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Cóż, spodziewałem się przestawienia z innej perspektywy Wszystko jest świetnie, tylko uszy są do siebie nieproporcjonalne, ale to tylko drobny szczegół Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 @Nogalik: A z jakiej perspektywy, miała by być ? No to teraz czas na lepszej jakości skan ... moich OC ;P Oczy mi nie wyszły, ale resztę, chyba da się znieść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 @Nogalik: A z jakiej perspektywy, miała by być ? Cóż, ludzie rysują ją zazwyczaj "bokiem", przedstawienie z tej perspektywy to było dla mnie coś nowego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Cóż, ludzie rysują ją zazwyczaj "bokiem", przedstawienie z tej perspektywy to było dla mnie coś nowego Chciałam ją narysować "bokiem", ale stwierdziłam, że tak będzie ciekawiej. Chyba nie wyszło ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts