Elizabetta Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Moim zdaniem jedno z legendarnych anime powinno mieć swój temat, więc oto on. Możecie tu pisać co myślicie o tymże serialu, wrzucać filmiki itp. Zapraszam^^. Link do komentarza
Spinwide Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 WR Serial był niezły (fragmenty oglądałem[fakaj się internecie D:]ale mi się podobał). Tsume wg. mnie najlepszy Filmik....Może pochwalisz się swoim AMV Elizo? >:3 Link do komentarza
Elizabetta Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Emm... wolę nie Co do postaci... ja tam lubię wszystkie, zarówno te złe jak i dobre charaktery Link do komentarza
Cloudchaser Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Eliza... KOCHAM CIĘ ZA TEN TEMAT! Anime genialne. Poszukiwanie Raju.. niezwykły motyw przewodni. Serial strasznie mnie wzruszył. Tyle pamiętnych momentów, które dopiero na koniec się rozwiązują. Niesamowite. Spłakałam się na śmierci Toboe i Kiby... I chyba największy plus, ktory sobie cenię podczas seriali albo filmów - muzyka. Niesamowita. Twórcy naprawdę się postarali jak na takie krótkie anime. Ulubione to: Gravity i Shiro... chyba wiadomo dlaczego. Jednak cała ścieżka jest wyśmienita. WR oceniam 1000000/10 [ Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Anime genialne chociaż zabierałam się za nie męski organ rozrodczy wie ile razy i jakoś nie mogłam go obejrzeć do końca. Gdy dowiedziałam się, że jest cool i na pewno mi się spodoba to obejrzałam do końca (po prostu przez ten pierwszy odcinek nie mogłam przebrnąć swego czasu, nie wiem właściwie czemu), od razu wszystkie odcinki bo mnie baaardzo wciągnęło. Co do ulubionych bohaterów to Tsume i Kibę najbardziej lubiłam, no i Blue. Hige chyba najmniej lubiłam, już od początku, jako chłopak był brzydki i ogólnie sposób bycia nie przypadł mi do gustu. Ale anime fajne. Link do komentarza
chari-san Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Animca widziałam dawno temu, dlatego nie pamiętam, kto jest moim ulubionym bohaterem. Muzykę pisała Yoko Kanno, moja najulubieńsza kompozytorka do animców. Muzyka jest wyśmienita, oddaje urok i atmosferę. Samo anime też było wyśmienite. Choć wkurzyły mnie odcinki, które powtarzały fabułę. Natomiast całe anime było naprawdę niesamowite, klimat cudowny. Link do komentarza
VileRaven Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 uwielbiam ! obejrzałam to anime tylko dlatego że kocham Wilki i nie zawiodłam się na nim ^^ nie jestem fanatyczką mangi czy anime , wręcz nie cierpię ale to anime jest wprost genialne bo Wilki i bo fabuła xD jednym słowem Lubię to c: Link do komentarza
bobule Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 jedyne (z serialowych) anime jakie w życiu widziałem. bez dwóch zdań warto obejrzeć Link do komentarza
Bezik Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Zachęcony tym topikiem zobaczyłem pierwszy epek... No nie tego się spodziewałem. Zupełnie czego innego, ale jest świetnie Wodotrysków nie ma, 10 letnie anime, ale kreska jest ładna i anime ma fajną animację. Muzyka spoko, no wciąga nawet... Ciekawy jestem co będzie dalej Jak skończę całą serię to napiszę raz jeszcze co o tym myślę. btw, Spinwide, z czego jest ta Twoja sygnaturka? Link do komentarza
inka2001 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Zakochałam się w Kibie. To jest super. Link do komentarza
Elizabetta Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Kilka moich ulubionych melodii z WR: http://www.youtube.com/watch?v=1LBouNGclfI&feature=endscreen&NR=1 Link do komentarza
Cloudchaser Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Jak już pisałam: Shiro najbardziej mnie urzeka. No po prostu nie wierzę, że można stworzyć takie dzieło do anime. Jestem wciąż zachwycona. Link do komentarza
Anathiela Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Dawno temu oglądane anime, miałam też mangę i wyrosłam z tego. Link do komentarza
Bezik Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Nie wiem czy jesteś tego świadoma, ale wg mnie mówienie że wyrosło się z anime jest dziecinne ;d btw, oglądałem póki co 11 odcinków, ostatnio jakiś zastój z tym anime mam, ale z pewnością skończę. Bardzo podoba mi się muzyka w Wolf's Rain, a skoro już o tym ktoś wspominał, to z postaci najbardziej lubię Higę i Kibę. Link do komentarza
Elizabetta Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 Cloudchaser@ Nom, muzyka jest niezwykła. Ukończyłam serię już dawno ale wciąż nie mogę przestać słuchać. Shiro ma talent, trzeba to przyznać. Co do postaci to według mnie każda jest bardzo ciekawa i godna uwagi nawet, ta zła. Link do komentarza
Zoameldar Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Nudne. Jedno z najnudniejszych jakie widziałem. A dziewczyna-kwiat zajmuje u mnie czołowe miejsce najbardziej drażniących postaci. Ale to anime zbudowane dla uciechy dziewczyn, jak Zmierzch Szkoda, że wcześniej nie byłem tego świadomy. Link do komentarza
Recommended Posts