Flutt Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Spojrzałem na pokemona, po czym wyjąłem z torby kilka jagód i położyłem obok niej. - No, więc masz już jedzonko i masz na czym trenować. Ja pójdę poszukać czegoś na temat treningu psychicznych typów...jestem pewien, że coś mam w tych swoich zbiorach. - powiedziałem do Pokemona i udałem się szukać czegoś na ten temat. - A jeśli czegoś będziesz chciała, to powiedz. - dodałem po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Ralt kiwnęła główką i skupiła się. Owoce zaczęły się powoli unosić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Okej... - uśmiechnąłem się do Pokemona. Zostawiłem Ralts samą i zacząłem szukać w swoich książkach informacji na temat treningu psychicznych pokemonów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Za dużo tam nie było, tylko coś o długich przerwach, nagrodach i motywacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 "Zawsze coś..." - pomyślałem i skierowałem się do Ralts. Chciałem zobaczyć jak sobie radzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Ralts spała na podłodze, a obok niej leżała nadgryziona Sitrus jagoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 "No tak, pokemony psychiczne potrzebują dużo snu...no cóż, żaden problem", pomyślałem i za pomocą magii umieściłem Ralts w łóżku. Korzystając z okazji postanowiłem znowu przestudiować swoje książki, aby tym razem dowiedzieć się czegoś o śnie psychicznych stworków. Miałem nadzieję, że znajdę jakieś ciekawostki lub coś co mogłoby mnie zainteresować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Niestety, nic nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutt Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Postanawiam uciąć sobie małą drzemkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Byłeś zmęczony i twoja "mała drzemka" zmieniła się w sen. Obudziłeś się o trzeciej następnego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts