Flu Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Nazywam się Marta. O MLP, tak naprawdę, dowiedziałam się niedawno. Z początku myślałam o nich...to co myślałam... Piszę książki, rysuję...Co by tu powiedzieć. Moim ulubionym kucykiem jest Fluttershy. Może dlatego, że sama też jestem dosyć nieśmiała i bardzo lubię zwierzątka. Lubię też Twilight Sparkle i Rainbow dash. Zresztą wszystkie są niezłe. (W rysowaniu kucyków wcale nie jestem dobra) To chyba na tyle. Czy mogę coś jeszcze o sobie powiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Witamy na kucykowym forum. Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Dzięki. Już się zabiorę za rysunki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Witaj Marto! Baw się dobrze! Jakiej muzyki słuchasz? Jakie książki piszesz? Lubisz Zecorę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Różnej. Też różne. Przygodowe... Lubię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Już chyba wiesz. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Witaj, baw się dobrze na forum. Nie mogę się doczekać rysunków. i dla ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze Moje standardowe pytanie: Lubisz rogaliki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mleczko Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Hej ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Lubię rogaliki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Witamy cię Flu. Niech będzie ci dobrze na tym forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ayaki Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Witam Co Cię skłoniło do oglądania kucyków? Lubisz herbatę? Znasz w realu jakichś brony/pegasis? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Lubię rogaliki Skoro tak to ja też Cię lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Canducus Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Witaj ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Hejooł baw się dobrze! Na dobry początek i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Piszesz książki hm, a coś więcej? ;> To ciekawe jest! Witaj na forum i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Cześć, spędź tutaj dobrze czas i wchodź tutaj jak najwięcej ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Flu? Jeśli się nie mylę to z niemieckiego oznacza grypa. Lubisz grypę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Witaj ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Hej, dzięki. Odpowiem na pytania. ,,Co cię skłoniło do oglądania kucyków?'' Najpierw obejrzalam je u znajomych wraz z maluszkami A potem siostra włączyła i ja spojrzałam...obejrzałam! itd. ,,Czy lubisz herbatę?'' A jak inaczej? Tylko herbatę, nie wodę! ,,Znasz w realu jakichś brony/pegasis?'' Ekhem...A co to? ,,Piszesz książki hm, a coś więcej?'' Hm...wiele ,,Flu? Jeśli się nie mylę to z niemieckiego oznacza grypa. Lubisz grypę?'' Nie, nie lubię grypy. Miało to oznaczać Fluttershy WITAM I DZIĘKUJĘ ZA MIŁE POWITANIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Wiele więcej hm? Chcę to zobaczyć na forum . P.S. Brony i pegasis... Umm... Tak nazywani są fani kucyków. Brony - mężczyźni, pegasis - kobiety . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flu Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 Aha Hm...Moje książki możesz przeczytać na innyswiat.tnb.pl Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Jesteś tam, jako Marta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 10, 2013 Share Napisano Styczeń 10, 2013 Miłej zabawy na forum. Może napisz czym jeszcze się interesujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się