Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Nocturne uśmiechnęła się promiennie do jednorożców, a następnie pożegnała ich i ruszyła w swoją stronę. Była usatysfakcjonowana. Wreszcie, pierwszy raz od kilku lat rozpoczęło się polowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Jednorożce wsiadły na jaszczura i odjechali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Nocturne tymczasem wrociła do miejsca zakwaterowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Gold siedziała na łóżku, tak jak ją Nocturne zostawiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Zmieniam koncept, piszę w pierwszej osobie _________________________________ -Myślisz nad czymś ciekawym?-spytałam. Nie potrafiłabym tak siedzieć w miejscu cały czas. Musiała mieć dużo cierpliwości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 ok - Nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Będziesz cały nieokreślony czas sadzić zad tutaj, na łóżku? Takie masz plany?- spytałam ze zrezygnowaniem. Cóż za bezkontaktowe stworzenie. Nawet jeśli byłaby szpiegiem powinna bardziej się starać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - A mam jakiś wybór? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Masz ich pełno. Możesz iść gdzie ci się podoba i to samo robić.-odpowiedziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Crystal wyjęła spod skrzydła małe urządzenie przypominające koło. Nacisneła je i pojawił się hologram jakiejś planety. Z jej oka spłynęła łza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -To twoja planeta? Opowiedz mi o niej.- Powiedziałam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Gold popatrzy na planetę. Rozłożyła skrzydła, a ty zauważyłaś mnóstwo różnego sprzętu ukrytego wśród piór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Nieźle, ale to wciąż niewiele mi o niej mówi.- Gold jest chyba mistrzynią w komunikacji niewerbalnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Spojrzała na ciebie i magią wyjęła mały przedmiot spomiędzy piór. Była to złota moneta. - Mieszkałam na Alicorze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Nigdy nie byłam na Alicorze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Alicorze - To masz wiele przed sobą. Zaleć tam, a nie będziesz miała ochoty wracać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 W milczeniu patrzałam na nią przez chwilę. -Wojna? - spytałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Nie, wręcz przeciwnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -To znaczy? Powiedz mi wreszcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Tam jest idealnie. Nie ma wojen, planeta jest neutralna. Ech... przynajmniej jej połowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Co jest z drugą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - napadły ją jakieś dziwne, żółte mechaniczne istoty. Uciekłam się do Sithów o pomoc. Potem dali mi misję tu i powiedzieli, że wyślą najlepszych żołnierzy do bitwy z tymi istotami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Nie wysłali. Zakonowi byłoby to na rękę, ale nie mogą tego zrobić, bo wojsko opanowuje sytuację tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 CrystalGold nagle się przemieniła. Jej grzywa nabrała barwy krwistej czerwieni, a sierść hebanowej czerni. - Przecież prawie rok temu poprosiłam ich o pomoc! - tupnęła kopytem i wróciła do poprzednich barw. Pokazała ci inne kółeczko i je włączyła. - Widziałaś może takie coś? To one atakują połowę planety. - Hologram przedstawiał droida. Droida Separatystów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Miałam wrażenie że moje źrenice rozszerzają się nienaturalnie. -Nie pierwszy raz Lord ma tajemnice przed innymi. Nie widziałaś nigdy czegoś podobnego? Ile lat służysz mocy? - Naiwność tej klaczy naprawdę mnie zaskoczyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts