Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Ten co tych niewolników zachabił i handlarza ogłuszył ____________ Zobaczyłam go w tłumie, szykującego się do opuszczenia targu. Podążyłam za nim. Miałam zamiar odkryć jego działania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 worek z forsą ukradł i ogłuszył, niewolników nie wziął Kuc szybko się oddalał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 No przecież zniknęli! To dlatego N go teraz śledzi ________ Mimo to odległość nie rosła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 znikneli, ale nie wiadomo, czy to on ich zabrał. Co jakiś czas gubiłaś kuca w tłumie. Wreszcie wszedł do pensjonatu. To był ten sam, w którym się zatrzymałaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Nałożyłam iluzję, dzięki której mnie nie widział. Musiałam tylko cicho stawiać kroki... _____ Możemy przyjąć że to był on/jego wspólnicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 nie rozumiem pytania Kuc wszedł po schodach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Ostrożnie stawiając kroki wchodziłam za nim, gdy jeden ze stopni zaskrzypiał pod moim ciężarem. _________ Że to on zabrał niewolników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 ok Kuc się obrócił, ale nikogo nie zauważył, więc poszedł dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Przyspieszyłam i szłam teraz tuż za nim. ______ Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 ok Kuc wszedł do pomieszczenia, w którym spałaś z Gold. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Wskoczyłam szybko przez drzwi, zanim je zamknął. Wciąż nie mógł mnie zobaczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Crystal siedziała na łóżku. Wyglądało na to, że go nie zauważyła. Jednak, kiedy się zbliżył, obróciła się i walnęła go w ja_ja. [xD] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Zdjęłam iluzję i ledwo opanowałam się żeby się nie zaśmiać. Podeszłam i związałam ogłuszonego chwilowo kuca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Kuc gapił się przed siebie, trzymając się za... bolącą część ciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Poczekałam chwilę żeby wróciła mu świadomość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Po chwili wzrok kuca wrócił i runął na ziemię, zwijając się w bólu i dalej trzymając za bolące miejsce.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Odebrałam mu mały sprzęt z mikrofonem, przez który ostatnim razem wezwał strażników. Poczekałam aż wróci do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Po jakiejś godzinie obudził się z jękiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Siedziałam nad nim, uśmiechając się złośliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Kuc zaczął się na ciebie gapić jak wcześniej Crystal po dowiedzeniu się o droidach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Przyciągnęłam do siebie jego komunikator i zmiażdżyłam kopytem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Kuc gapił się na ciebie, jak na ducha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 -A teraz, kiedy nie zagrażają nam już żadni nieproszeni goście, powiesz mi jaką prowadzisz działalność w tym mieście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Jestem normalnym obywatelem, który chciał kupić niewolnika i którego oszukano. - kuc opanował się i spojrzał ci prosto w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 -I dlatego chciałeś ją zniewolić? A może zabić? - Wskazałam na Gold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts