Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Odkąd te dziwadła zaatakowały połowę planety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Naprawdę sądzisz że jestem zagłębiona aż tak w twoją autobiografię? To nie są żywe stworzenia. To roboty. Droidy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - To skąd one sie tam wzięły? Podobno przyleciały jakimś statkiem handlowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Przyleciały statkiem Separatystów. Podobnie jak kierowane są przez Separatystów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Źrenice GoldCrystal się zwęziły. Spojrzała na ciebie, jakby zobaczyła ducha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Przygotowałam się na wytworzenie bąbla mocy wokół siebie, najpierw jednak zdecydowałam się poczekać na reakcję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - C-co? - spojrzała na czerwone ostrze, a jej sierść znowu się zmieniła. - Zabijałam dla nich... Zabijałam! - znowu wróciła do normalności i rzuciła mieczem. Upadł na podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Nie zmieniałam wyrazu twarzy. Stałam tylko i patrzyłam. -I co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Nie wiem, ale... chyba wracam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Kiwnęłam głową. -więc wróć. Życzę szczęścia. Naprawdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Tylko... jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 -Według uznania. Chyba że...-Przerwałam- Zaufasz mi. Widzisz, nie tylko tobie nie pasują idiotyczne rządy Lorda Zakonu. Gdyby przez przypadek zginął, a zamiast niego byłby ktoś inny, wszystko dałoby się ustabilizować i Zakon zajmowałby się należycie ważnymi sprawami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 Alicorn pokiwała głową, a jej oczy dalej wgapiały się w podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 -I trochę więcej zdecydowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Wyjęła coś spod skrzydła. Kolejny miecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Wciąż patrzyłam na Gold, czekając na jej ewentualną wypowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Ona jednak tylko rzuciła mieczem o ścianę. Z jej rogu wydobyło się światło, które zamieniło się w błyskawicę. Poraziła miecz, aż się rozpadł i został z niego tylko kryształ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Spojrzałam na ulicę na której zapadał już zmrok. -Wychodzę. -Rzuciłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Crystal pokiwała głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Wyszłam na zewnątrz. Stanęłam na chwilę. Musiałam się skoncentrować, żeby znaleźć szukanego kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Skoncentrowałaś się i poczułaś, że poszukiwany jest na targu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Ruszyłam więc w kierunku targu. Po drodze widziałam kupców prowadzących niewolników na łańcuchach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 :| Po kilku chwilach doszłaś do targu. Było tam dużo straganów i podestów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Wybacz ________ Zaczęłam szukać kucyka. Później miałam zamiar go śledzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Rozejrzałaś się za celem*. *A kto to w ogóle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts