Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Kuc nie odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 -No już, wykrztuś coś z siebie. Wiem że potrafisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Nie twoja sprawa. - warknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 -Jeszcze nie. Ale zaraz może się nią stać.-Wyjęłam czerwony miecz z płaszcza- Wiesz co to znaczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Zostawcie mnie w spokoju! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 -To znaczy, że nie zawaham się ciebie zabić, jeśli nie będziesz posłuszny. Dlaczego chciałeś ją porwać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 - Nie mówiłem, że chcę ją porwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Zwykle się nie mówi, ale wydaje mi się że z nią tego nie konsultowałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Crystal położyła mu kopyto na grzbiecie i przycisnęła go do ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Jeśli nie będziesz grzeczny, w następnej turze miecz zaprzyjaźni się z twoją szyją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Ty jej nie znasz... w przeciwieństwie do mnie. - uśmiechnął się do Crystal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -To nic mi nie mówi, tym bardziej nic nie wyjaśnia. Mów coś sensownego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Miałeś. Mnie. Nie. Śledzić. - wycedziła Gold przez zaciśnięte zęby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Spojrzałam na nią, a następnie na kucyka. -Dlaczego miałeś jej nie śledzić? I dlaczego śledziłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - A ty byś rodzinki wyruszającej na niebezpieczną misję nie śledziła? - uśmiechnął się do Gold szyderczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Nie mam rodziny, więc... Nie, myślę że nie. Rozumiem że jesteście spokrewnieni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Niestety. - wycedziła przez zaciśnięte zęby Crystal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Czym zajmuje się twój braciszek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Jest hodowcą Serpinów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 *Nie wiem czym są Serpiny.* _______________________________________________________ Spojrzałam pytająco na Gold. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - To takie długie stworzenia, które wyglądają jak smoki, ale maja tylko 2 przednie nogi i są małe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Dzięki. _______________________________ -I dlatego że je hodujesz chcesz porwać własną siostrę?0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Nie, mówiłem, że nie porwać, ty idmfmfo. - ostatnie słowo zostało zagłuszone przez kopyto Crystal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Nieważne, wprosiłeś się bez pytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Mój chory psychicznie braciszek zawsze jest taki. - Gold postukała go kopytem w głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts