Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Pozbądź się go. Tak po prostu. - Powiedziałam beznamiętnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Tyle, że rodzinka nie byłaby zadowolona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Każdy zgon da się zatuszować. Przecież on, będąc takim skur... No, wiesz. Pewnie ma wielu wrogów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Niestety, wręcz przeciwnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -No to teraz już ma jednego. Naprawdę, mogę to zrobić za ciebie, nie obrażę się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Lepiej powiem mamie, co robisz zamiast opiekować się Serpinami. - kuc położył uszy, jak tylko usłyszał tę groźbę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Szkoda. Dawno nikomu nic nie zrobiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Ja niestety tak... To jak braciszku? Gotów na spotkanie z familią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 -Wracasz na Alicor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Pokiwałam głową. -Życzę powodzenia. I mam nadzieję że sytuacja się ustabilizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Też tak myślę. Chodź braciszku, pożyczysz mi swój statek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Pożegnałam Gold i rzuciłam się na łóżko. Zasnęłam bardzo szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Nic ci się nie śniło. Kiedy się obudziłaś, od razu zauważyłaś brak GoldCrystal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Wstałam i ruszyłam w miasto. Zastanawiałam się, kiedy w końcu dostanę jakieś sensowne zadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Było tak jak wcześniej, czyli kilka zaginionych niewolników i kilku nieprzytomnych sprzedawców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Ukryłam się za jednym z podestów z przytomnym jeszcze sprzedawcą. Byłam ciekawa, co dzieje się z niewolnikami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Kolejny wybuch nastąpił na podeście, a ty wśród kłębów dymu zauważyłaś dwa błyski światła. Kiedy zasłona zniknęła, nie było już niewolnika, który tam stał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Podeszłam do następnego podestu i wspięłam się na niego. W trakcie wchodzenia rzuciłam iluzję, która pozwalała mi być niezauważoną. Czekałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Kolejny wybuch dymu i dwa błyski światła w chmurze, z niewielkim odstępem między nimi. Kiedy dym zniknął, na podeście nie było niewolników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Podeszłam do następnego podestu i weszłam na niego, żeby udawać niewolnika. Miałam nadzieję że tym razem zadziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Niestety, kiedy nadeszła chmura dymu, zauważyłaś jedynie błysk światła towarzyszący pojawieniu się zarysu kucyka, a następnie kolejny błysk przy jego zniknięciu, wraz z niewolnikami. Wszystkimi prócz ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Westchnęłam. Na ulicy nie było już żadnego pełnego podestu, a ja wciąż nie wiedziałam co się działo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 >:| Rozległ się kolejny wybuch i niewolnicy prowadzeni przez sprzedawcę... zniknęli w dymie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Podeszłam do sprzedawcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts