Nightmare Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 Mamrotał pod nosem najgorsze przekleństwa. Gapił się na puste kajdany leżące na ziemi, jakby od samego spojrzenia miały się tam pojawić kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 -Co ile to się zdarza? - spytałam- I z jakimi niewolnikami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 - To się ciągle zdarza! Z każdymi! - wrzasnął podenerwowany i pobiegł w stronę, z której nadszedł, ciągnąc kilka par kajdanek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Podeszłam do następnego kupca. -Szukasz może niewolnika na sprzedaż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 - Szukam pieniędzy za niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 -Trafiło ci się. Dawaj, skuj mnie. Nie będę walczyć. Czy to nie okazja? - Wyszczerzyłam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 wiem, co knujesz Sprzedawca spojrzał na ciebie jak na wariatkę. Nigdy żaden kuc nie zaproponował mu pojmania siebie. Założył ci kajdany na kopyta i podszedł do pustego podestu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Cieszę się ;3 _____________ Stanęłam na podeście i dumnie uniosłam głowę. Czekałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Sprzedawca posyłał ci spojrzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Uśmiechnęłam się do niego niewinnie. Stałam na podeście i wciąż czekałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Zaczęły się zbierać kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Rozejrzałam się nerwowo wokół. Nadal nic się nie działo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Po paru sekundach pojawiła się oczekiwana chmura dymu. Zobaczyłaś błysk, po czym opadły kajdany. Poczułaś, że się teleportujesz. Nagle stałaś w pomieszczeniu o brązowej podłodze i ścianach. Obok ciebie stał pomarańczowy jednorożec z bordową, poczochraną grzywą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Zmierzyłam go wzrokiem, po czym rozejrzałam się po pomieszczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Było nieduże i puste. Miało jedne drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 -Kim jesteś? - spytałam. Echo mojego głosu odbiło się od ścian pomieszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 nieduże i echo? - Nazywam się Kevin. Pomagam niewolnikom i niewolnicom odzyskać wolność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Myślałam ze duże ;D Wybacz, nie doczytałam. ________________________________________ -Jesteś Jedi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 -Dlaczego zabierasz niewolników kupcom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Raczej zwracam wolność wielu kucykom. Zresztą nie tylko ja. Jeśli zdecydujesz się nam pomóc, poznacz innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 -Tak to jest robić coś bez przemyślenia. Handlarze też mają rodziny, które muszą wykarmić. A wy ich bijecie i zabieracie im cały dorobek, a potem nazywacie to dobrem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Ej, mówisz, jakbyś była po ich stronie. Handlarze mogą się zająć czymś innym. Wyobraź to sobie. Jeden z naszych opuścił dom na kilka minut, aby pójść do sklepu. Kiedy wrócił, usłyszał, że jego źrebaki zostały porwane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 -To planeta Sithów, której gospodarkę ruinujecie. Po czyjej jestem stronie, zgadnij? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - To czemu byłaś niewolnicą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts