El Martinez Napisano Styczeń 10, 2012 Share Napisano Styczeń 10, 2012 Czemu jeszcze nie ma takiego tematu? Jak można nie lubić Braeburna A jako, że ostatnio mam straszną fazę na tego kowboja (zresztą zawsze go lubiłem), za punkt honoru wziąłem sobie rozpopularyzowanie imo najlepszego męskiego kuca w Equestrii (deal with it Big Mac and Soarin). To, że jeszcze nie jest szeryfem, to tylko kwestia czasu ^ ^ Dobra, bez pitolenia. WELCOME TOhttp://www.youtube.com/watch?v=L1LZGpQbxuM Mornin' everypony. Everyone is gay for Braeburn xd Dramatic look What's up bro? Swoją drogą ciekawe, jak smakuje Whisky w Appleloosie ;p Nawet jemu się dostało Moja mało udana próba usunięcia tła, ale na avatarze daję radę I jeszcze komiksik. Wiem, że za dużo z nim artów nie ma (w ogóle jest strasznie niedocenianą postacią :<), ale jeśli ktoś znajdzie coś ciekawego, proszę wrzucać ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Styczeń 10, 2012 Share Napisano Styczeń 10, 2012 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 10, 2012 Share Napisano Styczeń 10, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 10, 2012 Share Napisano Styczeń 10, 2012 no nie, dobra wet mane moze byc( imo soarin lepiej wyszedl) ale zeby go na klacz robic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Styczeń 10, 2012 Share Napisano Styczeń 10, 2012 I jeszcze komiksik. No mamy ship. Jak tak to tak: Braebrun vs Soarin: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Styczeń 10, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2012 no nie, dobra wet mane moze byc( imo soarin lepiej wyszedl) ale zeby go na klacz robic? Ok, to poprawka Już mniej "klaczowato" ;p @Up Hah, dzięki Aziz, będę miał na święta za rok To mnie rozwala xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Styczeń 20, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2012 http://img267.imageshack.us/img267/276/datflankbymylittlerosel.png Yyy LOL Uwielbiam tę minę, nowy avek się szykuje ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Styczeń 21, 2012 Share Napisano Styczeń 21, 2012 Everyone is gay for Braeburn xd LOL To już wiemy czemu go tak lubisz xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Styczeń 22, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2012 Oj Ksyziu to był cytat z mema o Braeburnie Swoją drogą, niezłą sobie klacz znalazł @Dałn No, dobry Xyzek xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Styczeń 22, 2012 Share Napisano Styczeń 22, 2012 A to sorry, zwracam honor ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Luty 3, 2012 Autor Share Napisano Luty 3, 2012 Na litość Celestii, już nigdy nie będę wytykać Fluttershy brak asertywności http://djhyperponygbx5.deviantart.com/art/Fluttershy-Flight-Cycle-4-270227018?q=sort%3Atime%20braeburn&qo=317 Hmm... No, może trochę. Ale Braeburn jest fajniejszy, lepiej wygląda no i jest kucykiem. Deal with it, Woody Me gusta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Luty 4, 2012 Share Napisano Luty 4, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Luty 4, 2012 Share Napisano Luty 4, 2012 Braeburn - czy on wam też się kojarzy z pewną postacią z Toy Story ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tęczowaty Napisano Luty 4, 2012 Share Napisano Luty 4, 2012 Hmmm.... Swoją drogą to szkoda iż ów kucyk nie występuje w większej ilości odcinków. Niestety rzadko widujemy kucyki płci męskiej w equestri. Są one tak nieliczne. :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Luty 4, 2012 Autor Share Napisano Luty 4, 2012 Dokładnie! Braeburn zasługuje na cały sezon Swoją drogą, w pierwszym sezonie był ogierem z największą liczbą dialogów (w drugim sezonie się to chyba zmieniło). Wiadomo, konkurencji dużej nie miał, ale zawsze coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Luty 4, 2012 Share Napisano Luty 4, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWW Plus animacja: http://ganton3.deviantart.com/art/INSTANT-BRAEBURN-Flash-213748136?q=boost%3Apopular%20braeburn&qo=0 Kurde. Dopiero teraz zauważyłam, jaki Braeburn jest fajny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 4, 2012 Share Napisano Luty 4, 2012 Kurde. Dopiero teraz zauważyłam, jaki Braeburn jest fajny. Everyone's gay for Braeburn. Nawet kobiety lol żeby nie było offtopa. SO HOT słabe wykonanie, ale sam pomysł... najs! oh, rly aj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Luty 7, 2012 Share Napisano Luty 7, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/513/388032020artist3acartoo.png/ Tu wyszedł jak kucykowy gej! :/ http://imageshack.us/photo/my-images/27/39822020artist3apterosa.png/ A to RZĄDZI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Luty 7, 2012 Autor Share Napisano Luty 7, 2012 Tu wyszedł jak kucykowy gej! :/ Pfff, to, że Braeburn jest najlepiej wyglądającym kucem w Equestrii nie znaczy, że jest gejem Chociaż artów z nim i Caramelem/Soarinem jest zastraszająco dużo :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 11, 2012 Share Napisano Luty 11, 2012 co ja pacze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 Ahahaha V xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Luty 19, 2012 Autor Share Napisano Luty 19, 2012 Kłocik podesłał mi takie cuś i muszę przyznać, że jak na humanizacje, to jest nawet w porządku ^ ^ Choć Braeburn i tak najlepiej wygląda jako kuc :braeburn: Oh god... xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Luty 19, 2012 Share Napisano Luty 19, 2012 tak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Martinez Napisano Luty 19, 2012 Autor Share Napisano Luty 19, 2012 :O A btw: wejdźcie na Google Maps, wpiszcie: 'Equestrian Village, Madison, OH, USA' i przybliżcie troszkę mapę... ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Luty 20, 2012 Share Napisano Luty 20, 2012 wat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts