Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Witajcie, nazwa mówi sama za siebie! Znalazłam na necie taką fajną bazę do kucyków, więc pobrałam i zabrałam się do roboty. Tylko nie umiem jeszcze znaczków. Oto moje dzieła. Przyjmuję też zamówienia. Mogę robić Podmieńce, jednorożce, pegazy, alicorny, krowy, owce, jelenie, zefirki... Na tyle na ile ztarczy mi miejsca na kompie Tu jednorożec i pegaz: Na tło nie miałam pomysłu. Zapraszam do zamawiania! Proszę o opisy kolorów i rodzajów, resztą się zajmę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Fajne :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Nudziło mi się, więc narysowałam takie liściaste, kucykowe coś... Au! Dostałam od tego "czegoś"! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Osobiście polecam pony creator-a http://generalzoi.deviantart.com/art/Pony-Creator-Full-Version-254295904 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Mistrzyni jednej pozy. Rysunki ładne, ale pasowało by rysować je w różnych pozach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Sorry, ale ja chce coś własnego Wiem, może jak się wprawię w grzywach to poćwiczę pozy, bo to wszystko jest na bazie. Z nudów wyszło mi takie Pinkamenowate coś: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Wyglada jak Pinkie Pie gdy ma depresjie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 No w końcu tu chodziło o Pinkamenowate coś. Depresyjna wersja Pinkie to Pinkamena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Wygląda jakby były robione na jedno kopyto... daj gotowca do pokolorowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Tylko ciało jest gotowe. Mówiłam, że ja na bazie robię! @Kuoth: Op jest zawsze za długi, żeby był czytany Dobra, dam coś innego. Z dedykacją dla Arjena! Dzięki, słodziara jesteś ~ Arjen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Kolejne 2 robione z nudów. Ludzie, czemu nikt nie zamówi?! Pierwszy raz wyszło mi coś ze znaczkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Ja zamówię. Zrobiłabyś Lyrę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Ja również zamówię, zrobiłabyś Spitfire ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Znalazłam na necie taką fajną bazę do kucyków Nie rysuj na bazach. Nawet, jeżeli bez bazy Ci się nie nie wychodzi to rysuj i tak, bo tylko w ten sposób wyrobisz sobie własny styl, kreskę.. bo z tego co widzę te obrazki niczym szczególnym się nie różnią między sobą. A, jeszcze jedno - sprawa tła. Każde jest takie same i zrobione w Paint'cie, a jeżeli chcesz uzyskać zajedwabisty efekt nieba, pobaw się opcją opacity (czy jakoś tak) w Gimpie. Będzie wyglądać lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Lyra i Spitfire. Postaram się. W GIMPie... Wstyd powiedzieć, ale nie łapię jak cokolwiek tam mam robić Wysiadła mi próbna wersja Paint Tool SAI, więc mam tylko Gimpa, Inkscape i Paint. Rozumiem tylko ten ostatni... Po dłuuuugaśnym oczekiwaniu, udało mi się wykonać coś... Lyropodobnego. Proszę bardzo! Zapieram się za Spitfire! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 I Spitfireopodobne coś: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 U Spitfireopodobnego czegoś grzywa wygląda jakby się odklejała od głowy xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 trochę, jakby jej głowa płonęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 trochę, jakby jej głowa płonęła. Jak się tak bardziej przyjrzeć to faktycznie wygląda jakby jej głowa płonęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Wiesz, wzorowałam się na jej serialowej wersji, a baza miała inny kształt. Musiałam to jakoś dopasować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Jak możesz zrób mojego bez-imiennego kucyka z avatara. Dzięki z góry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 oki, będę miała zajęcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 A może spróbowałabyś narysować Cadence ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 oki, mogę spróbować. Tylko znajdę jej fotkę, aby wziąć kolorki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Styczeń 13, 2013 Share Napisano Styczeń 13, 2013 Hehe ,calkiem ciekawe arty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts