Cheerful Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Tak Spoiler Gra w "czołgi": Rysujesz czołgi po jednej kartce papieru, Twój oponent robi to samo. Potem "strzelacie" na zmianę przytrzymując długopis (byle nie sprężynkowy!) na kartce papieru, aby spowodować przypadkowy ślad, po którym będzie "Jechał" czołg, po czy kreślicie kropkę Celem zabawy jest wyeliminowanie czołgów przeciwnika - świetna gra Wszedłeś kiedyś do sex shopu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Szczerze to nie... Spędziłeś kiedyś cały dzień szukając piosenki z której kojarzyłeś tylko kawałek melodii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Noooo! Po czym zrezygnowany po czasie znajdywałem dany utwór zupełnym przypadkiem... Byłeś kiedyś w Aqua Parku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 8, 2018 Share Napisano Listopad 8, 2018 Tak ^^ Skakałeś ze spadochronem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 9, 2018 Share Napisano Listopad 9, 2018 Nie. Nie wiem czy bym się nie cykał Byłeś kiedyś w kasynie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 9, 2018 Share Napisano Listopad 9, 2018 Nie. Byłeś kiedyś w ruinach zamku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 9, 2018 Share Napisano Listopad 9, 2018 Tak. Kiedyś się nawet pod ruinami umówiłem z dziewczyną poznaną w internecie Miałeś kiedyś tak, że myślałeś o kimś, żeby go nie spotkać i nieoczekiwanie go spotkałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 10, 2018 Share Napisano Listopad 10, 2018 Parę razy... Tak. Czy miałeś kiedyś tak, że kompletnie nic Ci nie szło? Dzień, w którym najlepszym rozwiązaniem by było się położyć i przeczekać go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 10, 2018 Share Napisano Listopad 10, 2018 Tak Miałeś ostatnio nieoczekiwany atak śmiechawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 10, 2018 Share Napisano Listopad 10, 2018 Nie... ale miałem napad pozytywnego nastroju. Umiesz strzelać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 10, 2018 Share Napisano Listopad 10, 2018 Tak, trochę Umiesz kucać po słowiańsku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 10, 2018 Share Napisano Listopad 10, 2018 Tak... Straszliwie przydatna umiejętność Umiesz nurkować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 11, 2018 Share Napisano Listopad 11, 2018 Tak! Nie tyle umiem, ale nawet bardzo lubię! MAŁO TEGO: ja często chodzę na basen i nurkuję i pływam pod wodą! Stałeś kiedyś pod wodospadem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 11, 2018 Share Napisano Listopad 11, 2018 Nie takim prawdziwym. Spotkałeś kiedyś niedźwiedzia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Nie i nie chcę... Oglądałeś kiedyś wybrany odcinek MLP przed wyjściem do pracy na poprawę nastroju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sugar Sunset Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Tak, jesli dorywcza u somsiada się liczy Czy żałujesz posiadania jakiegoś zwierzaka? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Nie, chociaż jest bardzo denerwujący. Czy ty też bardzo długo myślisz nad nazwą swojego nicku, a kiedy go wymyślisz to zdajesz sobie sprawę, że brzmi idiotycznie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Nie Po tylu latach bywania w internetach mam już listę stałych, ulubionych nicków i nie kombinuję A jak nick jest zajęty to dodaję jakiś ciąg cyfr Posadziłbyś sobie drzewo przed domem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Tak. Bawiłeś się kiedyś w Bonsai? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Nie Udałbyś się w podróż na księżyc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 12, 2018 Share Napisano Listopad 12, 2018 Tak ^^ Zamieszkałbyś na innej planecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Tak, na planecie kolorowych kucyków Chciałbym umieć dokonać bilokacji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikun Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Nie, nie chciałbyś Czy jesteś teraz w środku komunikacji? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Gdzie tam! Siedzę w mieszkanku na krześle przed laptopem! Czy masz coś na swoje usprawiedliwienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 13, 2018 Share Napisano Listopad 13, 2018 Zawsze ^^ jestem gotowy na każdą ewentualność. Chciałbyś by ludzkość się zjednoczyła tak bardzo, że znikłyby państwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts