Starlight Sparkle Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 Tak. Lubisz spacery? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 Uwielbiam! Spoiler SPACERY! Lubisz wchodzić na forum nocą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 Jeszcze pytasz Piszesz do ludzi PW? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 27, 2018 Share Napisano Listopad 27, 2018 A wyobraź sobie, że piszę! Podjadasz sobie teraz małe co nieco? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 E.. Nie Rysujesz kuce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Trochę rysowałem, ale jakoś tak odpuściłem... Martwisz się czasem o coś co będzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Nie... jeśli będzie i dam temu radę to po co mam się martwić? A jeśli nie dam, to nie ma sensu się martwić i tak to nic nie zmieni. Zażywasz jakieś leki? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Nie! Coś sugerujesz?! Sporo masz leków w apteczce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Kilka... głównie przeciwbólowe. Lubisz czasem lekko chorować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 NIE. Dbam o zdrowie i jest dla mnie szczególnie cenne. Poza tym mój tryb życia mnie hartuje! Korzystasz z trybu "drzemki", gdy Cię rano budzi budzik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Nie... budzę się zwykle na pół godziny przed nim. Lubisz święta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Tak, ale miej niż kiedyś Masz jakieś figurki w domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Tak ale sprzedaje je Lubisz zwierzęta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Tak, bardzo Spoiler Nie ufam ludziom, którzy nie lubią zwierząt! Zimno tam, u Ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Strasznie... nienawidzę zimna. Lubisz przyrodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Tak Przebrałbyś się za swoją ponysonę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 (edytowany) Tak... ale gdyby strój był wykonany jak taki fursuit. Ale na takie coś mnie nie stać. Spoiler Chciałbyś zwiedzić świat? Edytowano Listopad 28, 2018 przez Starlight Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Nie, nie lubię podróżować Chyba, że ktoś wywarłby na mnie presję, żebym z nim pojeździł i gdyby mnie było stać na to... Skoczyłbyś na bungee? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Nie... nie mam do tego zaufania. Przespacerowałbyś się chińskim, szklanym mostem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Może... wygląda całkiem bezpiecznie Zjadłbyś chrabąszcza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Ogólnie spróbowałbym wszystkiego choć raz... po za koniem i niektórymi wyjątkami. Masz jakąś fobię? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Nie, nie mam. Podoba Ci się to pomieszczenie, w którym akurat przebywasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Nie. Byłeś kiedyś na strzelnicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 28, 2018 Share Napisano Listopad 28, 2018 Tak! Byłeś kiedyś na kursie samoobrony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Listopad 29, 2018 Share Napisano Listopad 29, 2018 Czy karate się liczy? Jeśli tak, to nie Czy gadasz czasem sam do siebie na głos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts