Akouu Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 Nie Czy zostały ci w domu jakieś czekoladowe zajączki? Spoiler Mi zostały i czekoladowe mikołajki, z poprzednich świąt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 Nie, żadnemu nie daje przetrwać! Lubisz sobie ponarzekać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 Czasem nawet bardzo. Często rozmyślasz przed snem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 Tak Piłeś kiedyś Śliwowicę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 Tak... raz w życiu. Jadłeś kiedyś Piri-piri? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 Przed chwilą, Starlight Sparkle napisał: Tak... raz w życiu. Pierwszy i ostatni? Piri piri? Nope. Jedynie zielone chilli, które też paliło jak cholera Piłeś kiedyś Portera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 22, 2018 Share Napisano Listopad 22, 2018 Tak wiele razy, choć dla mnie smakuje, jak kawa. Jadłeś ośmiornice? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Tak Myślisz czasem intensywnie o kimś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Czasem... Posiadasz magnetowid? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Posiadałem do niedawna, ale chyba po ostatnich przedświątecznych porządkach oddałem go z innymi elektrośmieciami... Lubisz śpiewać pod prysznicem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Nie, za duże echo w łazience. Jeśli śpiewam to u siebie w pokoju. Chorujesz na coś przewlekle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Całe szczęście NIE Lubisz ścielić łóżko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Lubiłem, teraz mi się po prostu nie chce. Mieszkasz sam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Nie, za młody jestem, no trudno Czy tobie też kawałek popcornu zawsze musi utkwić w gardle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Jem popcorn tak rzadko, że w sumie nie pamiętam bym miał taki problem. Czy masz kogoś takiego naprawdę bardzo bliskiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Nie Byłeś/Byłaś kiedyś w szwajcarskim banku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Nie. Nie byłem. Chociaż jest szansa że jakiś w którym byłem jest po kryjomu w szwajcarskich rękach czy coś. Potrafisz sam sobie naprawiać różne rzeczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 tak chciałbyś żeby tej zimy było śniegu na full? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Tak. Pod korek. Zimą ziemia wypoczywa, a śnieg chroni oziminę i inne takie przed siarczystym mrozem. Tkwisz w przeszłości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Nie... Często zmieniasz zdanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akouu Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Czasem, ale raczej nie Czy kiedykolwiek użyłeś emotki Stygiana? Kto ich używa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Nigdy Czy używasz emotek Chrysalis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Nie, nie użyłem! Uświadomiłeś mnie! (odnośnie Stygiana) Chrysalis też nie... Lubisz dzieci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 Średnio... raczej nie. Chciałbyś lub chciałabyś mieć dzieci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 23, 2018 Share Napisano Listopad 23, 2018 MOŻE KIEDYŚ, ale na razie nie! Chciałbyś mieć sportowy wóz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts