Gość Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 8 godzin temu Salto napisał: Przecież napisał, że wróci do poważniejszego grania. Czyli już kiedyś grał rankedy. Grałem, grałem i nawet byłem w goldzie (tja, ta duma), ale to było na EU West, a tutaj mam takie biedne konto bez bohaterów, run... Wszystko od nowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 7, 2016 Share Napisano Sierpień 7, 2016 32 minuty temu Ensifer napisał: Grałem, grałem i nawet byłem w goldzie (tja, ta duma), ale to było na EU West, a tutaj mam takie biedne konto bez bohaterów, run... Wszystko od nowa. Spokojnie, do wszystkiego można dojść. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 W sumie tamto konto na EU West mógłbym oddać w dobre ręce, jest ponah 50 bohaterów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 8, 2016 Share Napisano Sierpień 8, 2016 (edytowany) Stwierdzam, że Nautilius pod portal średnio działa, team mnie wycarrował. Wbijałem się na pałe, walili we mnie ulty i skille i team miał łatwiej dobić resztę. xD Ale i tak byłem lekko papierowy. Zapomniałem, że postać skaluje się do HP... dawno nią nie grałem. I dodatkowo taki o piękny prezent ze skrzynki ( aż muszę się pochwalić): Świetna skórka, świetna animacja powrótu, dodatkowo postać, którą pogrywam. W końcu trafiło się coś fajnego i było na co esencje wydać. Edytowano Sierpień 8, 2016 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 (edytowany) No to dla mnie się trafiło... Spoiler To... Spoiler A mogłem dalej zbierać fragmenty kluczy ;--; Edytowano Sierpień 9, 2016 przez Zexel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 To uczucie kiedy katarinę piaskowej burzy, tryndę sułtana i karmę inkwizytorkę zrerollujesz na jakiś gówno szajs do anivii. Poza tym wypadły mi z ulepszonych skrzyń 2 legendarki UWAGA! powyższy post posiada spore ilości gimbusiarstwa, głupotek i skrótów myślowych oraz szkodzi tobie i osobom w twoim otoczenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 @up Super Galaxy Kindred [1350] + Piltover Customs Heimerdinger [975] + Raindeer Kog'Maw [975, dostępny tylko na święta] -> Waterloo Miss Fortune [520], do której już mam Arcade jebać rollowanie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 Rollowanie to syf a z moich najdroższych dropów to kolejno Zombie Brand Tryndamere z Demonicznym mieczem Annie z krainy czarów, a no i jeszcze przedwieczny nocturne którego przerobiłem na esencje ;v Szkoda, że nie gram tymi postaciami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 9, 2016 Share Napisano Sierpień 9, 2016 Rollowanie jest spoko, ale kiedy masz mało skinów, albo te które już masz są brzydkie lub po prostu niechciane przez Ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khawker Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Z rollowania dostałem radiant wukonga i super galaxy shyvanę....na rollowanie nie narzekam XD Jak już coś ma mnie wkurzać to drop kluczy....a raczej ich brak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 godzinę temu khawker napisał: Z rollowania dostałem radiant wukonga i super galaxy shyvanę....na rollowanie nie narzekam XD Jak już coś ma mnie wkurzać to drop kluczy....a raczej ich brak Cóż jest ten limit, że jest zmniejszona szansa na klucz (choć jak dla mnie to do zera ) Jednak gdy te 30 dni minie to jest mega wysyp kluczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Sierpień 10, 2016 Share Napisano Sierpień 10, 2016 Cytuj Cóż jest ten limit, że jest zmniejszona szansa na klucz (choć jak dla mnie to do zera ) Jednak gdy te 30 dni minie to jest mega wysyp kluczy wysyp fragmentów, z kluczami też mam pecha, bo 3 skrzynki ciągle czekają na otwarcie a po resecie jak dobrze pójdzie to może z dwa klucze się uda wykuć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 12, 2016 Share Napisano Sierpień 12, 2016 Chroma packi za PZ (IP... jak zwał tak zwał), kto się cieszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 12, 2016 Share Napisano Sierpień 12, 2016 5 minut temu Agleć ^^ napisał: Chroma packi za PZ (IP... jak zwał tak zwał), kto się cieszy? Zawsze coś, chodź cieszę się średnio bo przedwczoraj kupiłem do Leony za RP... ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Bardziej się ucieszę jak awansuje do platyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 12, 2016 Share Napisano Sierpień 12, 2016 Na razie nici u mnie z LoL-a, za bardzo wciągnęła mnie inna gra. Może w weekend wejdę na 1-2 mecze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 12, 2016 Share Napisano Sierpień 12, 2016 2 godziny temu Agleć ^^ napisał: Chroma packi za PZ (IP... jak zwał tak zwał), kto się cieszy? Ja i nawet wiem, który zestaw już kupię. A będzie to Piesek Nasus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 13, 2016 Share Napisano Sierpień 13, 2016 Wiecie jak się nazywa matka Fakera? MotherFaker Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Sierpień 13, 2016 Share Napisano Sierpień 13, 2016 A co robi Sona i Soraka w kuchni ? Spoiler Nie wiem ale na pewno więcej niż Nervarien w lejcie B) Jest też wersja : Spoiler Nie wiem ale na pewno więcej niż Dis w jungli I nie, nie jestem z jd-debli Szkoda że nie gram już w lola .. ale inne tytuły czekają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Sierpień 13, 2016 Share Napisano Sierpień 13, 2016 Oddałam komputerek do serwisu. Może w koncu przestanie mi sie wyłączać w srodku gry i bede mogla grac rankedy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 14, 2016 Share Napisano Sierpień 14, 2016 (edytowany) mało kto przeżył ten zarąbisty weekend na wyniesieniu. (kumacie? mało kto przeżył XD) Spoiler cała mechanika: dla porównania, ja i tryndamere: ci co nie grali nie zrozumieją tej radochy z gry. Edytowano Sierpień 14, 2016 przez Simplistic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Sierpień 14, 2016 Share Napisano Sierpień 14, 2016 mnie wyniesienie nie przypadło do gustu, osobiście wole URF-a Takie pytanie, czy na czacie mlppolska w lolu ktos jest? bo nie wiem czy ja mam takie szczęscie czy co bo prócz mnie jest może z jedna osoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 14, 2016 Share Napisano Sierpień 14, 2016 3 godziny temu Zeus napisał: Takie pytanie, czy na czacie mlppolska w lolu ktos jest? bo nie wiem czy ja mam takie szczęscie czy co bo prócz mnie jest może z jedna osoba. też nikogo więcej niż jedną osobę naraz ostatnio nie widziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 14, 2016 Share Napisano Sierpień 14, 2016 (edytowany) Gra ktoś coś? ( Cokolwiek, byle nie normal). 6 godzin temu Simplistic napisał: też nikogo więcej niż jedną osobę naraz ostatnio nie widziałem. Istnieje jakiś czat? Edytowano Sierpień 14, 2016 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 14, 2016 Share Napisano Sierpień 14, 2016 23 minuty temu FirstChoice napisał: Gra ktoś coś? ( Cokolwiek, byle nie normal). Dopiero jutro będę mógł. Dać ci mój nick? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 15, 2016 Share Napisano Sierpień 15, 2016 (edytowany) Nawet jak rok temu były 4 osoby w chat roomie, to i tak nikt z nikim nie gadał, nie mówiąc o grze Edycja: Spoiler Reaction image&evil laugh http://vignette3.wikia.nocookie.net/leagueoflegends/images/1/15/Lulu.laugh2.ogg Edytowano Sierpień 17, 2016 przez Agleć ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się