1stChoice Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Czy jestem jedynym na forum praktykującym Dubstep ignite? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 2 godziny temu Simplistic napisał: Czy jestem jedynym na forum praktykującym Dubstep ignite? Zależy jaką przyjmiemy definicje Dubstep Ignite Bo zakładając, że to zabicie za pomocą pierwszego tiknięcia ignite, to ja prawie w ogóle tego nie robię. To waste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 Ale wtedy leci dubstep, wyskakują hentaje i wogóle. +20 do Swagu i maestrii. skromnie wcale się nie chwaląc to w jednym meczu zrobiłem to 4 razy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 17, 2016 Share Napisano Sierpień 17, 2016 (edytowany) 8 godzin temu Simplistic napisał: Ale wtedy leci dubstep, wyskakują hentaje i wogóle. +20 do Swagu i maestrii. skromnie wcale się nie chwaląc to w jednym meczu zrobiłem to 4 razy. Jeśli to tak działa to muszę przyznać, że potrzeba do tego umiejętności i wyczucia. Ale jak już wspomniano wyżej, jest to totalne marnotrawstwo tego zaklęcia, które nie służy tylko do dobijania, ale też zwiększaniu naszego DPS'u, wzmacniania combo i redukcji leczenia. Myślę, że istnieją fajniejsze techniki do wykorzystania. Edytowano Sierpień 17, 2016 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 19, 2016 Share Napisano Sierpień 19, 2016 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 no i zakupiłem Projekt: ashe, na podstawie jej kwestii można już zrobić cinematic o wyzwoleniu. Jak wam leci nemezis draft? u mnie jako osoby grającej postaciami którymi nikt nie gra, cieszy gdy dostanę np. Singeda, Barda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 zagrałem na razie jednego i był to mecz urgotem. nie podoba mi się ten champion, nie potrafię wykorzystać jego ulta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 Hej, Chciałbym na dniach stworzyć nowy chatroom, ale żeby składał się w 100% z aktywnych graczy. Dlatego każdy kto aktywnie gra ligę min. 5 w tygodniu i nie zamierza przestać prosiłbym o podanie nicku. Jeśli chatroom trochę pożyje będzie można pomyśleć może o jakiejś poniaczowej drużynie rankingowej 3vs3 a może nawet 5vs5. Co myślicie o tym pomyśle? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 (edytowany) 5 dni w tygodniu? Drużyna rankingowa już jest, najwięcej 2 osoby naraz online. (wtedy to też mieli być aktywni użytkownicy) TraveledAtol2 (żeby nie było że negatywnie nastawiony i nie wierzę że zadziała ) Edytowano Sierpień 20, 2016 przez Simplistic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Sierpień 20, 2016 Share Napisano Sierpień 20, 2016 Tasard - ja tam wierze, że się uda btw. jak cos to piszcie do mnie to mogę pododawać ludzi do Equestria Warriors tag: MLP<3. nie ma tam dużo ludzi ale zawsze coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 19 godzin temu FirstChoice napisał: Co myślicie o tym pomyśle? Pomysł jak najbardziej mi się podoba, jeżeli będzie z kim grać. Ja tam w lola gram codziennie, parę rundek, więc możecie mnie śmiało dodać: PanKanapekPL (nie pytajcie...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 (edytowany) Od wczoraj około południa mam bardzo dziwne skoki pingu z 60-70 do kilku tysięcy ms. http://www.speedtest.net/my-result/5568664908 http://www.speedtest.net/my-result/5568669941 jak widać tu jakoś skoków nie ma, mimo że sprawdzałem kilka razy. denerwuje mnie to bo nie mogę normalnie grać. 1. jakieś pomysły co mógłbym zrobić? (oprócz odsyfienia kompa, zresetowania modemu, szukania zasięgu, modlitwy?) 2. czy ktoś z was od wczoraj doświadczył jakichś nagłych skoków? (kilka osób w trakcie meczy też żaliło się że od wczoraj mają skoki. dziwny zbieg okoliczności? Rito czy dostawca neta?) A teraz największa ciekawostka: kiedy odpaliłem custom z jednym botem,sytuacja standardowa, ale kiedy byłem na customie sam... ping w normie, żadnych skoków. W CS 1.6 też mam skoki od wczoraj ale mniejsze. żeby nie było że offtop. Edytowano Sierpień 21, 2016 przez Simplistic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 Wejdź w Wiersz Polecenia i wpisz "ping google.pl", jeżeli wyjdzie że tracisz pakiety to zamiast używać WiFi podłącz komputer do Ethernetu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 21, 2016 Share Napisano Sierpień 21, 2016 już naprawione. wina była po stronie mojej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 Ok, to na razie 4 osoby razem ze mną, jak zgłosi się jeszcze jedna wtedy będę zakładał chatroom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 2 godziny temu FirstChoice napisał: Ok, to na razie 4 osoby razem ze mną, jak zgłosi się jeszcze jedna wtedy będę zakładał chatroom. Mnie przez 3 dni nie będzie w domu, więc ja jak na ten czas odpadam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 2 godziny temu Zexel napisał: Mnie przez 3 dni nie będzie w domu, więc ja jak na ten czas odpadam. I tak 25 sierpnia wyłączą EUNE na 12 godzin, więc luz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 (edytowany) Aktualnie gram mecz decydujący o promocji. Życzcie powodzenia! #wbijamybronz4 #koreańskichallangerbliskobardzo Edytowano Sierpień 22, 2016 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 (edytowany) Patch 6.17: BUffy dla veigara, jinx, riven i vayne... ja się tylko pytam gdzie znajdę w dobrej cenie wybielacz... Edytowano Sierpień 22, 2016 przez Simplistic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 (edytowany) Nie wiem co wy widzicie u tego veigara ahri i veigar mówi pa pa ;v Co do riven to uważam, że spoko bo w early nie jest aż tak silna więc nie ma problemu w zabiciu jej Jinx i buff? a po co? Vayne a to tałatajstwo to się powinno tępić Opinia gościa który siedzi w srebrze a do tego przestał grać w lol-a Edytowano Sierpień 22, 2016 przez Maffle Fluff Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qoerio Napisano Sierpień 22, 2016 Share Napisano Sierpień 22, 2016 Od którego lvl ta drużyna? Bo mam nowe konto i dopiero lvl cisnę, ale możecie mnie dodać. FlutterWonder jeśli to EUNE, a Draquy92 jeśli EUW. Rito mnie zbanowało na głównym i ciągle się nie mogę dowiedzieć dlaczego xD Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 20.08.2016 at 15:43 Simplistic napisał: TraveledAtol2 (żeby nie było że negatywnie nastawiony i nie wierzę że zadziała ) 20.08.2016 at 23:55 Zeus napisał: Tasard - ja tam wierze, że się uda 13 godziny temu CarnifexLunaris napisał: FlutterWonder jeśli to EUNE 21.08.2016 at 11:14 Zexel napisał: PanKanapekPL Zaproszeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 na początku bym popykał jakieś normale, nie chce od razu próbować rankedów. tak przy okazji akcja z wczoraj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Sierpień 23, 2016 Share Napisano Sierpień 23, 2016 Nie wiem z kim wtedy grałem (ale to chyba był Zeus). Chciałbym cię przeprosić za tego afka, jak graliśmy całą ekipą. No niestety ta sytuacja nie zależała ode mnie. Mam nadzieje, że się nie gniewasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się