Nogalik Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Twarz niestety w żadnej pracy Ci nie wyszła, ale cała reszta jest w miarę ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Jak dla mnie, to nie mam zastrzeżeń. Wszystko jest w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 Twarz niestety w żadnej pracy Ci nie wyszła, ale cała reszta jest w miarę ok Muszę popracować nad proporcjami i pyszczkami.Mam nadzieję,że mi się uda Jak dla mnie, to nie mam zastrzeżeń. Wszystko jest w porządku. Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Nie masz co rysować? To może Pinkamenę? Plosię (Ciebie chyba jeszcze o to nie pytałam ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Z chęcią zrobię,ale to niestety w pon. Jestem zawalona nauką,bo mam 3 spr. do zaliczenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Rainbow na prawdę ładnie Ci wyszła, nawet oczy są ok. Nie mam zastrzeżeń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Rainbow na prawdę ładnie Ci wyszła, nawet oczy są ok. Nie mam zastrzeżeń Dzięki:pinkie2: Staram się robić cienie,ale chyba nie wychodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 W końcu miałam czas by dokończyć Pinkamenę O to co mi się udało (hahaha co za uśmiech xDD): Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Śliczna ta Dashie. Nie wiem o co chodzi z tą twarzą. Według mnie jest OK. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Śliczna ta Dashie. Nie wiem o co chodzi z tą twarzą. Według mnie jest OK. Dzięki Zapomniałam dać Pinkamenę xDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Dziś chciałabym Wam pokazać Fleur De Lis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Widać że skaner nie sprzyja, trenuj dalej. Co do Rainbow, ma zbyt chudą twarz ale kolorki są zachowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Widać że skaner nie sprzyja, trenuj dalej. Co do Rainbow, ma zbyt chudą twarz ale kolorki są zachowane. Niestety nie łapie jaśniejszych kolorów Trenuję i mam nadzieję,że jest coraz lepiej Jutro powinnam wstawić następną,bo ta trochę nie wyszła (nie jestem przekonana co do twarzy,kopyt i grzywy xDD). Tym razem spróbuję kredkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Niestety nie łapie jaśniejszych kolorów Trenuję i mam nadzieję,że jest coraz lepiej Jutro powinnam wstawić następną,bo ta trochę nie wyszła (nie jestem przekonana co do twarzy,kopyt i grzywy xDD). Tym razem spróbuję kredkami Czekam, z niecierpliwością.! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Czekam, z niecierpliwością.! Mam nadzieję,że nie zawiodę i wszystko będzie tak jak powinno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 To ja się wstrzymam i również poczekam Nie wiem czy ten efekt był zamierzony...ale Pinkamena ociupinkę mnie przeraża... Te oczy widzą moją duszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 To ja się wstrzymam i również poczekam Nie wiem czy ten efekt był zamierzony...ale Pinkamena ociupinkę mnie przeraża... Te oczy widzą moją duszę Mojej przyjaciółce też się tak wydaje Dashie i Scoot :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Kolorowanie masz widzę opanowane więc ćwicz teraz anatomię i proporcje :T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Wszystko jest piękne, tylko te proporcje ciał. Musisz potrenować nad głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Kolorowanie masz widzę opanowane więc ćwicz teraz anatomię i proporcje :T Nawet nie wiedziałam,że mam opanowane kolorowanie Popracuję jeszcze dziś Wszystko jest piękne, tylko te proporcje ciał. Musisz potrenować nad głową. Okay Dziś lub jutro dam następny rysunek i mam nadzieję,że będzie lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Oto tutoriale: SKRZYDEŁKA NOGI CAŁY KUC NOGI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Oto tutoriale: SKRZYDEŁKA NOGI CAŁY KUC NOGI Bardzo dziękuję,na pewno skorzystam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 26, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2013 Przybywam z nowym bazgrołem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Willczyca Napisano Styczeń 30, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2013 Dziś chciałabym pokazać małą Molestię,namalowaną kredkami akwarelowymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 To jest cudne! Podoba mi się tak, że nie chce mi się szukać błędów Jakoś tak mnie urzekło...a może to od gorączki Na pewno jest przesłodkie. Dobrze pokolorowane i oko tym razem bardzo dobrze Ci wyszło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts