Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Darkness Triator obudził się na swoim materacu. Jego brzuch dawał znać o sobie. Od wielu dni dzielili się tym, co mieli. Dziś wyruszy wraz z ocalałymi po zaopatrzenie, które zobaczyła księżniczka Luna. Zadzwonił dzwon, który oznaczał śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 - Cholera znowu mnie budzą. Niedługo sami będą musieli sobie robić te głupie bronie - pomyślałem wstając z łóżka i kierując się w stronę miejsca skąd dobiegał dźwięk dzwonu. - Cóż przynajmniej coś zjem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 16, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2013 W sali tronowej stał stół. Przy talerzu każdego stała mała serwetka. Nie dużo było do zjedzenia, a zapasy z każdym dniem malały. Test ~ Wizio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 < takie pytanie. Znasz się coś na TWD? > - Jest Apokalipsa a tym znowu ubzdurał się stół - pomyślałem z irytacją zaczynając jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 :( n bardzo Jedzenia było mało, ale wszyscy dziękowali nawet za to. Kilka ogierów odstąpiło nawet część swojego jedzenia klaczom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 < Cholera. To są 2 wyjścia. Obejrzysz ten serial lub wyjaśnię ci w skrócie co i jak. > - Żałosne kuce - pomyślałem kończąc jedzenie, wstając od stołu i kierując się w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 wolę skrót. zemdlałam przy 4 rozdziale SPV Czekały już tam kuce, które miały wyruszyć z tobą. Jedyną klaczą, jaka się zgłosiła była pegazica Sasha o błękitnej sierści i fioletowej grzywie. Jej znaczek przedstawiał dwa skrzyżowane noże, porażająco podobne do tych, które wystawały z jej torby. co powiesz na ship? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 < A tagów nie dawałem? Jeśli nie to tagi są takie: Dark, Grimdark, Violence, Adventures, Shipping oraz Crossover, a najważniejsze rzeczy dotyczące zombie wyśle na PW. A i jeśli przy SPV zemdlałaś to chyba nie dla ciebie jest ta sesja ^_^ > Nie obchodziło mnie z kim idę, lecz czy chodź trochę umieli walczyć. - Nie będę was kłamać. Jesteście chorzy, że idziecie tam razem ze mną ale jak chcecie. Pamiętajcie, że nie możecie dać się ugryźć, a jak się dacie ujeb** to nie będzie miło. Jeśli ktoś chce może jeszcze zrezygnować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Tylko raz zemdlałam (3 razy słuchałam 1 część) i to przy tej pogruchotanej tchawicy! Wszystkie ogiery spojrzały na klacz. - Nie gapcie się tak! Uczyłam się walczyć od urodzenia. - po tych słowach zaprezentowała 3 bronie ze swojego arsenału w torbie. Pierwszą była szczerbata szabla, drugą łuk, a trzecią długi sztylet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 < Jeśli SPV cię przeraziło to Fallotut'a Equetrii nie przeczytasz ^_^ > - Dobra nie podniecaj się tak tym bo ci żyłka w dupie pęknie. Jesteście gotowi na śmie... wyprawę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 Właśnie czytam I wcale nie przeraziło Wszyscy przytaknęli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 < Co strasznego jest w papce zrobionej z połączenia głowy kucyka i kulą od karabinu sniperskiego ^_^ > - I pamiętajcie dobry zombie to martwy zombie, a whiskie musi być zawsze schłodzone - powiedziałem dając znak do otwarcia głównej bramy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 18, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 18, 2013 nic tylko trochę obrzydliwe Brama została otwarta. Zauważyłeś, stojące dosyć daleko, zombie. Sasha rozłożyła skrzydła czekając na znak. Już wcześniej wybrali cię na dowódcę, ponieważ bez niego powstałby chaos i wszyscy by zginęli. Brama zamknęła się za wami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Kto da się ugryźć ma bilet w jedną stronę na drugi świat - powiedziałem zdejmując z pleców sporej wielkości topór i biegnąc w stronę grupki zarażonych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Sasha wzbiła się w powietrze i w locie wyjęła kilka noży. Obniżyła lot i wbiła jeden prosto w łeb zombie. Następnie wyjęła zakrzywioną szablę i rozcięła czaszkę kolejnego. Reszta rzuciła się do walki, ale zarażonych było około 10. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Pobiegłem na jednego z truposzy i próbowałem przepołowić go toporem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Zombie padł, a reszta ubiła jeszcze pięciu. Z daleka zobaczyłeś wóz, otoczony przez hordę zombie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Dobra ja odciągam zombie, a wy bierzecie wóz. I jeśli będzie tam Whiskie, a wy je zbijecie to radze wam od razu rzucić się w hordę. To będzie mniej bolesne od tego co wam zrobię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Przytaknęli, a jeden z ogierów złapał za łuk, który rzuciła mu Sasha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Podbiegłem z lekkim uśmieszkiem do hordy stojącej obok wozu i wymierzyłem pierwszemu lepszemu szwendaczowi kopniaka w twarz po czym zacząłem próbować odciągać grupę zombie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Ogier przebił strzałą głowę jakiegoś zombie i odbiegł od nich. Zombie porzuciły wóz i pobiegły za wami. Ogiery złapały wóz. Sasha odganiała zombie, które nadchodziły z reszty miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 < Odganiała? Te zombie nie boją się tylko idą, idą, idą i jedzą > - Dobra wy uciekajcie, a mną się nie martwcie - powiedziałem zmieniając kierunek biegu i mając nadzieję, że zombie za mną pójdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 wiesz, waliła w te, które do niej podchodziły. Ogiery pobiegły w stronę zamku, a Sasha osłaniała ich tyły. Zombie pobiegły za większą ilością jedzenia, czyli za wozem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 - Cóż wóz nie dotrze - pomyślałem odwracając się i patrząc w hordę, która mnie goniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Z każdego zakątku miasta zaczęły się zbierać zombiaki. Wkrótce horda, która was goniła, znacznie się powiększyła. Sashy skończyły się strzały, więc wzięła zakrzywioną szablę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts