Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Rozejrzałem się po okolicy w poszukiwaniu kościoła. Powinien być tam wielki dzwon, który słychać w całym Canterlot. To powinno zebrać Zombie w to jedno miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 19, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2013 Zauważyłeś wielki kościół stojący na drugim końcu placu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Bez większych zastanowień ruszyłem w jego stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Przed tobą stanęły dwa tuziny nieumarłych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 - Chcecie kawałek mnie bezmózgie debile? To sobie weźcie - powiedziałem i ruszyłem w stronę pierwszego lepszego okna. Miałem nadzieję, że się po nim wespnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 20, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2013 Okno było dosyć wysoko, ale stała pod nim skrzynia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 21, 2013 Share Napisano Styczeń 21, 2013 Bez zastanowien wskoczyłem na skrzynię i próbowałem wdrapać się na okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 21, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2013 to jesteś w kościele czy innym mieszkaniu? Udało ci się i po chwili byłeś w środku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 < Kościele > W budynku rozejrzałem się za wejściem do dzwonnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 Zauważyłeś schody na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Pobiegłem w stronę schodów i czym prędzej po nich wbiegłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 nie bardzo wiem, jak wygląda dzwonnica... Trafiłeś na ciemny strych, po środku była lina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 < Jest to strych lub wieża bez ścian. Jedyne co jest to klapa w podłodze oraz kolumny, które podtrzymują dach. > Bez namysłu chwyciłem linę i zacząłem ją ciągnąć. Dzwon powinien zwabić wszystkie zombie z Canterlotu dookoła wierzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Rozległo się niskie, kilkukrotne bim-bom () . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 < Widziałaś już wyniki? > Rozejrzałem się po pomieszczeniu szukając okna lub szczelina przez którą mógłbym obserwować co się dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 yup Zauważyłeś jedno okno, z widokiem na plac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 < No to gratulacje. Przynajmniej jesteś na zapas. Lepsze to niż w ogóle się nie dostać > Zadzwoniłem jeszcze kilka razy i wychyliłem głowę przez okno. Chciałem zobaczyć co się tam dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Zombie przerwały gonitwę za wozem i wszystkie ruszyły do kościoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Jedno z głowy - powiedziałem do siebie kierując się w stronę schodów. Miałem nadzieję natrafić tam na okno aby wejść na dach kościoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 W ścianie dostrzegłeś witraż przedstawiający Elementy Harmonii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Wielka mi Harmonia w tym świecie - pomyślałem z irytacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Usłyszałeś brzęk szkła na dole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Wyciągnąłem zza pleców młot. Był on w kształcie klepsydry, a na końcu płaskiej części młotka był długi kolec, który miał trafiać bezpośrednio w pień mózgu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Na dole schodów pojawił się pierwszy zombie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Kombinowałem jak się wydostać. Po chwili zdjąłem obraz mając nadzieję, że coś tam jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts