Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 < To dokładnie okno z posklejanych kawałków szkła, które miały tworzyć jakiś wzór.> Zbiłem witraż mając gdzieś czy mnie usłyszą i wychyliłem się przez niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Nie miałeś na tyle szczęścia, by stała tam drabina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Cholera - pomyślałem próbując ocenić wysokość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Równie dobrze mogłeś skoczyć z trzeciego piętra w jakimś domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Dobra ch** może mnie nie ugryzą - pomyślałem schodząc na dół z bronią w kopytach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Cały kościół był wypełniony zombiakami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Westchnąłem i ruszyłem w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Kilka stworów zostawiło szatę księdza. Wszystkie rzuciły się w twoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Co za debile. Jadły materiał - pomyślałem przedzierając się w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Zobaczyłeś, że jeden, który jeszcze cię nie zauważył, zjada zawartość konfesjonału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 < CO ty masz z tymi Bloody Hooves? > < Kuce to nie są katolicy chyba > Nie uśmiechało mi się patrzenie na to więc cofnąłem się w jego stronę i uderzyłem go młotem w głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 BH są super!!! Grałeś w The Story of the Blanks? A tam Padł na ziemię, a podłoga pod nim pokryła się maziowatą krwią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Debil - powiedziałem sprawdzając konfesjonał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Było tam kilka szat i ława, nic poza tym. W tym, szaty były w strzępach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Wyszedłem z niego i udałem się w stronę wyjścia eliminując zombie, które weszły mi w drogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Kiedy wyszedłeś na zewnątrz zobaczyłeś oddalający się wóz. PS. Zombie-pegaz lata? Czy jak u Bloody Hooves, odpadają mu skrzydła przy przemianie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 < Wydaje mi się, że lata > Zdziwiłem się trochę. Myślałem, że w tym zapyziałym mieście jest więcej zombie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 acha Obok ciebie upadła głowa przebita strzałą, a za nią ciało zombie ze skrzydłami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Cholera. Nie chciałbym aby to coś upadło na mnie - pomyślałem próbując udać się w stronę wozu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Grimdark, gore itd. są zakazane w tym dziale. Zamykam. Arję jest zuy! ~ Wizio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 Obok ciebie padła kolejna głowa. Zombie zaczęły gonitwę za tobą. Już otwarte Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts