Sosna Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 asura's wrath? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Yep, znowu. Zadajesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 ok no to proszę "Oh, I get it. Let's play with the old man's head, is it? He's half-senile, he'll forget I said anything! Wait uh, what was this about, anyway?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Star Wars: Knights of the Old Republic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 yup Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Zabiłem tysiące orków. Obroniłem dziesiątki szczelin. A teraz nadszedł mój kres. I tym sposobem zadanie obrony tej fortecy spada... na mojego tak zwanego "ucznia". I to by było na tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soklovy Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 (edytowany) Orcs Must Die! Edytowano Lipiec 6, 2013 przez Marko Ramius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Tak. Zadajesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soklovy Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 ok jedziemy Od takich lokali rzygać mi się chciało. Potrzebowałem prawdziwego drinka, żeby wytrzymać z elektroniczną muzyką i ludźmi jak roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Hmm, pomyślmy. Strzelam, że Max Payne 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soklovy Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 To dobra odpowiedz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 War. War never changes. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 seria Fallout Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 ok no to "Stop being a fucking pussy yeah? If you wanna be a pussy, you go be a fucking pussy somewhere else yeah? We don't need you here!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 (edytowany) O cholera... From Dusk Till Dawn? Nie, przecież to film. Edytowano Lipiec 6, 2013 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 nope Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 ok podpowiedź gra wyszła w 2010 roku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 shank? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Yup zadajesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Nie wiem czy było, ale i tak proste: “A man chooses; a slave obeys.” Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Bioshock. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Owszem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 We have arrived and it is now that we perform our charge. In fealty to the God-Emperor (our undying lord) and by the grace of the Golden Thron... I declare Exterminatus upon imperial world of Typhon Primaris. I hereby sign the death warrant of an entire world, and consign a million souls to oblivion. May imperial justice account in all balance. The Emperor protects. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Warhammer 40k Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts