KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Planeta Kall Sair, bardzo ważna z powodu znajdującego się tutaj Gazu. Siedziałaś w sztabie patrząc na to jaką Konfederacja Niezależnych Systemów wykonuje taktykę. Do pomieszczenia wchodzi komandor Well który do ciebie podchodzi i zaczyna salutować. - Puszki zaatakowały naszą linię obrony na zachodzie, nasi przegrywają. Jakie są rozkazy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Zastanowiłam się chwilę. Wskazałam punkt na mapie znajdujący się kilkaset metrów za aktualną pozycją oddziału, o którym mówił komandor. - Niech wycofają się na tą pozycję. Poślij tam też dwa dodatkowe plutony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 - Tak jest - powiedział Komandor po czym przez komunikator wydał rozkazy. Nagle na panelu widzisz że ktoś chce się z tobą połączyć, ten kod stosowany jest przez Radę Jedi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 23, 2013 Share Napisano Styczeń 23, 2013 Spojrzałam jeszcze raz na mapę, po czym poprawiłam szatę i aktywowałam połączenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Kiedy aktywowało się połączenie, zauważyłaś Mistrza Yode i Mace Windu. - Witaj Oriel Cora, poważne problemy my mamy - powiedział Yoda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Skłoniłam się z szacunkiem. - Mistrzu Yoda. Mistrzu Windu. W czym mogę pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Komandosi, zlokalizowali jedną z tajnych baz Konfederacji, nie było by to nic nowego niż fakt że tam w ogóle nie ma mocy - odpowiedział ci Mistrz Windu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Nie ma mocy... Co to oznacza, mistrzu? I co to ma wspólnego ze mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Skoro u ciebie idzie wszystko gładko to pomyśleliśmy żebyś to ty ze swoim padawanem i czterema klonami poleciały na Alfa Centuri sprawdzić o co w tym wszystkim chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Zastanowiłam się chwilę, po czym zwróciłam się w stronę Wella. - Komandorze, jak wygląda nasza sytuacja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Puszki są w odwrocie. Więc może pani wykonać rozkaz Rady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Dziękuję, komandorze. Utrzymacie tą pozycję do mojego powrotu, lub dopóki nie otrzymacie nowych rozkazów. Mistrzu Yoda, Mistrzu Windu... Jeśli taka jest wola mocy, udam się natychmiast Alfa Centuri i zbadam tą sprawę. Czy jest coś jeszcze o czym powinnam wiedzieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Tak, tamtejsze stworzenia nie zostały skatalogowane, spodziewaj się wszystkiego. Koniec Transmisji - powiedział Mistrz Windu po czym sygnał zamilkł - Jakie rozkazy? Mam wziąć trzech braci i lecieć z panią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Znów wyświetliłam mapę i zaczęłam jej się przyglądać. - Hmm... Nie, tutaj bardziej się przydasz. Znajdź mi czterech ochotników oraz transport. I sprowadź tu mojego padawana. - zastanowiłam się chwilę, po czym wskazałam punkt na mapie i dodałam: - I zadbaj o wzmocnienie tej flanki, czołgi Separatystów mogą tam z łatwością podjechać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Tak jest - Powiedział Komandor po czym wyszedł z sztabu. Po około półgodzinie weszli do budynku twój padawan wraz z czterema Klonami. - Po co nas wezwałaś mistrzu? - spytał się twój padawan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Nie odrywając wzroku od mapy nakazałam podejść im bliżej. - Rada Jedi zleciła nam nowe zadanie. Mamy polecieć do układu Alfa Centuri i zbadać bazę Separatystów. Wyruszamy jak tylko statek będzie gotowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Co dokładnie będziemy tam robić - spytał się ARC-3302 "Snake" snajper i gość od infiltracji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Cierpliwości. Szczegóły poznacie zanim dotrzemy na miejsce, teraz przygotujcie się do drogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Tak jest - powiedziały klony salutując po czym wyszli z sztabu, zostałaś sam na sam z Padawanem. - Coś nie tak? - spytał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Spojrzałam prosto na padawana. - Tak. W tamtym miejscu nie słychać mocy... Obawiam się, że to może być jakaś broń, chociaż Rada tego nie powiedziała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Nie słychać mocy? To trochę nie naturalne. Alfa Centuri tak? słyszałem o tym miejscu, każdy statek jaki tam leciał, nigdy nie powrócił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Tak... Miejmy nadzieję, że nam się uda. A teraz zrób inspekcję, ja muszę pomedytować. Przyjdź jak wszystko będzie gotowe do odlotu. Usiadłam na podłodze i zamknęłam oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 Medytowałaś przez dobrą godzinę aż w końcu z medytacji wyciąga cię Padawan. - Wszystko gotowe do odlotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Siedziałam jeszcze nieruchomo przez kilkanaście sekund, po czym otworzyłam oczy i szybko wstałam. - Doskonale. Prowadź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 24, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 24, 2013 - Jak każesz - powiedział po czym ruszyliście w stronę Hangaru. === Doszliście do Hangaru i zobaczyliście frachtowiec G9, przed nim stał Snake, który zauważył was po czym powiedział. - Prosimy wsiadać i zapiąć pasy, pilotem jest szajbus - - No to będzie niezły lot - odpowiedział Padawan po czym ruszył na statek, CP-3001 był znany z ryzykownych manewrów, niektórzy zaczęli na niego mówić "Uczeń Skywalkera" za jego umiejętności latania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts