KougatKnave3 Napisano Luty 10, 2013 Autor Share Napisano Luty 10, 2013 Po długim marszu, dotarliście do celu. - To co teraz? - spytał się Snake Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Rozejrzałam się. - Teraz... Nie wiem. Moc mnie tu przywiodła, ale nie wiem w jakim celu. Rozejrzycie się po okolicy, a ja pomedytuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Medytowałaś gdy nagle poczułaś dziwne zaburzenia mocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Nie otwierając oczu zaczęłam uważnie nasłuchiwać. Sięgnęłam do mieczy, gotowa natychmiast ich użyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 - Usłysz me wołanie, o wielki panie Yuuzhan Vongów. Przyjdź do tej galaktyki i uwolnij istoty od mocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 12, 2013 Share Napisano Luty 12, 2013 Wytężyłam umysł, próbując przypomnieć sobie, czy nie słyszałam gdzieś nazwy Yuuzhan Vong. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 Nie możesz sobie przypomnieć nic. - Uwolnij rasy galaktyk od cierpienia zwanego mocą, niech zginą ci którzy ci się przeciwstawią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Otworzyłam oczy i rozejrzałam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 16, 2013 Autor Share Napisano Luty 16, 2013 - Zniszcz wszystko co jest związane z mocą - usłyszałaś a następnie poczułaś ogromny ból w klatce piersiowej, po czym upadłaś. === Obudziłaś się, byłaś wykończona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Nie ruszałam się ani nie otwierałam oczu. Starałam się wychwycić jakieś dźwięki, ukradkiem sprawdzając, czy nadal mam miecze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 17, 2013 Autor Share Napisano Luty 17, 2013 Miecz miałaś, lecz nagle zostałaś obudzona. - Generale, mamy problem - powiedział Snake Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Otworzyłam oczy i podniosłam się powoli. - Uhh... Co jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 - Znaleźliśmy coś, a raczej kogoś. To klon - powiedział Snake Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Rozejrzałam się dookoła. - Klon? Chcę z nim pomówić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 Pokazał ci na klona który siedział na skale. To był Klon Komandos. - Jak się spało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 18, 2013 Share Napisano Luty 18, 2013 Spojrzałam na komandosa. - Mniejsza o mnie. Klonie, kim jesteś? Z której jesteś jednostki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 18, 2013 Autor Share Napisano Luty 18, 2013 - Oddział komandosów Delta, moje imie to RC-1207 "Sev" - odpowiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 - Sev... Sev? Pamiętam, jesteś jednym z klonów, którzy odznaczyli się w bitwie o Geonosis... Co tutaj robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 - Pamięta pani incydent na Kashyyku? Zostałem tam wzięty do niewoli, a bracia nie zdążyli mi pomóc. Przez dwa miesiące byłem torturowany przez Griveousa, ale w końcu uciekłem. Statek rozbił się na tej planecie i tkwię tutaj od miesiąca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 - Rozumiem. Dowiedziałeś się czegoś, co mogłoby nam pomóc? Na przykład... Spotkaliśmy wcześniej klony, które nas zaatakowały, wspomnieli o imperatorze Palpatine. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 - One są z przyszłości. Dowiedziałem się parę informacji na temat co się niedługo wydarzy, o czystce Jedi, o przemianie Republiki w Imperium i o tym że Kanclerz Palpatine to naprawdę Darth Sidious. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 - Czekaj... Twierdzisz, że... Kanclerz jest Sithem?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 - A wytłumacz, czemu niby Sithowie wiedzą o każdym posunięciu Republiki? Powiedz mi jedno. Co się dzieje nad Corusant? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Luty 19, 2013 Share Napisano Luty 19, 2013 - Corusant? Kiedy stamtąd odlatywałam, to nic się nie działo... Dlaczego pytasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Luty 19, 2013 Autor Share Napisano Luty 19, 2013 - Bo piętnaście minut temu została zaatakowana przez Separatystów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts