Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Nie. Ale jeśli masz jakieś sugestie, to z chęcią ich wysłucham. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Myślisz że tylko poza planetą zrobili rzeźnie? Także na Corusant się odbyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Wiem... Ale w świątyni było wielu Jedi. Może wciąż się bronią. Jeśli dotrzemy na czas, może będziemy mogli im pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Dobra, ty tu rządzisz. - powiedział Sev - Ile jeszcze mamy czekać? - spytał się zniecierpliwiony Szajbus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Ponownie przyszykowałam działka. - Już startuj. Kurs na Coruscant. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Ta jest, paniusiu - powiedział po czym wystartował i poleciał na Corusant. === Po godzinie podróży, dotarliście na planetę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Połącz się ze świątynią. Jeśli odpowiedzą ci klony to powiedz, że... Hmm... Przyleciałeś zebrać informacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - To niech się lepiej pani schowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Opuściłam kabinę, poczekałam aż drzwi zamkną się za mną, po czym zablokowałam je i przyłożyłam ucho. Mimo, że pomagali mi, to jednak byli klonami, a podstawową cechą klonów było posłuszeństwo. Mogli próbować wciągnąć mnie w pułapkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Po chwili wszedł Sev. - Mamy problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Westchnęłam. - Znowu? Co tym razem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Flota nie chce nas przepuścić. Jeśli nie odlecimy to otworzą ogień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Hmm... Dziwne... Próbowaliście połączyć się ze świątynią Jedi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Brak kontaktu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Rozumiem... Wycofajmy się i pomyślmy co dalej. Hmm... Jakieś sugestie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Kiedy tutaj leciałem, złapałem sygnał od niejakiej Ahsoki Tano do generała Kenobiego, o miejscu zwanym Rakata Prime, gdzie Klony nie będą pani szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Rakata Prime? Hmm... Jeśli mistrz Kenobi tam będzie, to warto się tam udać. Wiesz jak tam dolecieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Nie bardzo. O Rakata Prime wiem tylko tyle że tam znajdowała się Gwiezdna Kuźnia, więc trzeba poszukać informacji na Korriban. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Korriban... Ojczyzna Sithów... Z tego co wiem, teraz jest to opuszczone miejsce. Ale Ciemna Strona wciąż jest tam silna. To wyprawa może okazać się bardzo niebezpieczna. - Dobrze, wyznacz kurs na Korriban. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Dobra - powiedział Sev po czym odszedł na mostek. Zostałaś sama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Usiadłam na korytarzu i rozpoczęłam medytację. Przygotowywałam się do spotkania z Ciemną Stroną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Rozpoczęłaś medytacje która została zakończyła się po godzinie przez padawana. - Mistrzu, można pogadać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Siedziałam nieruchomo z wciąż zamkniętymi oczami. - Oczywiście. O co chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Wciąż mnie martwi nasza obecna sytuacja. Myślisz że na Rakata Prime nas przyjmą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Nie myśl teraz o tym. Jeśli będzie tam mistrz Kenobi, to wszystko będzie dobrze. Bardziej mnie martwi Korriban. To nie jest bezpieczne miejsce, nawet dla Jedi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts